7 Jenis Barang Yang Terjual di Ebay Setiap 10 Saat!

men-watches

Salam hormat, apa khabar? Terima kasih kerana sudi follow artikel-artikel saya.. InsyaAllah saya akan terus berkongsi di blog ini tentang potensi perniagaan di ebay. Saya tahu, ada mata-mata yang kurang senang apabila saya berkongsi bisnes ebay ini terutamanya barang apa yang dijual. Di mana saya kongsi secara terbuka kerana ini akan menambah pesaing di ebay oleh…

Continue Reading →

Benarkah Bisnes Di Ebay Masih Relevan?

ebay-relevan1

Ramai orang pandang rendah dengan potensi perniagaan di Ebay. Ada yg bertanya dengan saya, masih relevankah bisnes di ebay ni? Jawapannya YA. Masih relevan selagi anda berniaga dengan cara yg betul. Baru-baru ini rakan saya telah buka bisnes offline iaitu bisnes kedai makan. Katanya, sebelum ini beliau hanya mendengar dan dah sedia maklum, bisnes offline ni perlukan modal yang…

Continue Reading →

Ini Contoh Barang Mainan Yang Terlajak Laris Di Ebay!

ebay-toys

Assalamualaikum 🙂 Hari ini saya nak share kepada anda antara produk hot yang anda boleh jual di Ebay. Iaitu barang permainan (toys). Sebenarnya anda tak perlu nak jual semua jenis barang permainan. Cukup hanya fokus 1-2 jenis barang tapi anda cukup arif tentang produk yang anda jual tu. Lagi spesifik lagi bagus. Sebab anda tak…

Continue Reading →

7 Contoh Makanan Malaysia Yang Anda Boleh Jual Di Ebay!

food-ebay-cover2

Assalamualaikum 😀 Dalam artikel kali ini saya nak kongsikan antara barang-barang makanan yang mungkin anda tak jangka di Ebay pun boleh dijual! Bukan satu bukan dua.. tapi ada yang sampai dah beratus-ratus unit! Apa barang tu? Saya selalu di tanya oleh ramai orang nak jual apa kat ebay ni! Sebenarnya semua barang boleh dijual. Yang penting anda take…

Continue Reading →

Page 2 of 4