Anda Pasti Terkejut Bagaimana ‘Produk’ Ini Boleh Dijual Di Ebay!

ebay-parcels

Pada zaman kegawatan ekonomi dan harga barang yang sentiasa naik, ramai yang ingin mencari pendapatan tambahan. Tapi masih ramai yang masih tak tahu nak berniaga terutamanya berniaga online. Tetapi masalah peniaga online ini adalah menarik trafik ke website untuk membuat jualan. Kekangan utama peniaga online adalah menarik trafik. Jika menggunakan facebook ads memang boleh mendapatkan…

Continue Reading →

Rahsia Bagaimana Newbie Ini Hasilkan RM21,584.15 Sebulan Hanya Di Ebay!

newbie-ebay

Assalamualaikum & hai semua ūüėÄ Saya nak share pada anda macam mana newbie ebay, akaun yang masih baru.. daftar ebay baru sebulan dua tapi dengan strategi X ini berjaya menghasilkan USD4830.50 sebulan atau bersamaan dengan RM21,584.15! Rahsianya ialah multiple akaun + produk hot! Ini namanya “don’t put all the eggs in one basket” Jika akaun…

Continue Reading →

Lihat Wanita Ini, Jualan Tudung Cecah RM14,191.47 Di Ebay!

ebay-tudung

Ok, anda mungkin selalu fikir ape nak dijual kat Ebay ni. Sebenarnya tak kira apa barang pun yang anda letak kat ebay ni, insyaAllah akan ada yang membeli. Nak tau sebab apa? Sebabnya ebay memang tempat membeli belah di luar negara. Diorang memang telah terdidik untuk membeli secara online sahaja. Anda boleh lihat sendiri¬†sales seorang…

Continue Reading →

4 Langkah Bagaimana Daftar Percuma Autoresponder Getresponse

getresponse

Autoresponder adalah satu tools wajib jika anda ingin menggunakan strategi Email Marketing dalam perniagaan anda. Terdapat pelbagai jenis autoresponder yang terdapat di pasaran, antara yang terbaik ialah Getresponse. Anda boleh mendaftar secara percuma di Getresponse dengan hanya 4 langkah mudah berikut:   Langkah #1: Layari di sini:¬†Getresponse.com (Isikan alamat emel dan password yang anda inginkan…

Continue Reading →

Page 3 of 4