Bengkel Email Marketing

10704193_788584234511238_5075650982239491531_n

Hai, saya Rahman Basri.

Adakah anda menghadapi salah satu situasi berikut :

✔ Masih tercari-cari teknik pemasaran yang paling berkesan untuk meningkatkan jualan?
✔ Mengalami masalah jualan yang tidak konsisten setiap bulan?
✔ Buntu kerana kos pemasaran semakin meningkat, tapi profit jualan rendah?

 

Apa kata anda luangkan masa anda untuk hadir ke Bengkel Advanced Email Marketing bersama saya – belajar bagaimana untuk membina perniagaan internet yang menguntungkan dengan menggunakan strategi pemasaran emel yang telah terbukti berkesan membantu ramai usahawan internet.

bengkel_email_marketing

Sila pilih tarikh anda :

  1. 13 Disember 2014 – TUTUP!
  2. 27 Disember 2014 – TUTUP!
  3. 17 Januari 2015 – TUTUP!
  4. 28 Februari 2015 – TUTUP!

 

Di dalam bengkel ini, apa yang anda bakal pelajari ialah :

  1. Bagaimana meningkatkan jualan anda sekurang-kurangnya 3X ganda daripada biasa dalam tempoh kurang 30 hari.
  2. Bagaimana mengautomasikan pemasaran anda di internet dan bina pendapatan pasif secara konsisten 4-6 angka sebulan. 
  3. Bagaimana menarik minat prospek untuk membeli produk anda lagi dan lagi.
  4. Bagaimana menukarkan prospek anda menjadi pembeli serta-merta kurang daripada 24 jam selepas promosi anda.
  5. Bagaimana membina database subscriber anda sekurang-kurangnya 100 – 200 emel dalam masa kurang 24 jam tanpa perlu keluar walau 1 sen kos iklan! 
  6. Dan banyak RAHSIA lagi yang akan saya dedahkan kepada anda…

 

Salah seorang student unversiti telah berjaya kumpul lebih 400 emel dalam masa 2 hari selepas praktikkan cara ini.

Kumpul List

Ini pula feedback salah seorang peserta Bengkel Email yang berjaya kumpul 137 email kurang 12 jam selepas gunakan teknik free ini!

bengkel-email-marketing-testimonial-jusni

Sebelum anda mendaftar, satu perkara yang anda perlu tahu tentang Email Marketing. 

Email Marketing adalah ‘core’ dalam perniagaan di internet.


Saya telah berjumpa ramai usahawan internet yang berjaya hasilkan pendapatan secara konsisten 5-7 angka sebulan, dan saya tanya apa rahsia kejayaan mereka.

Semuanya menyatakan perkara yang sama.

“Mereka gunakan Email Marketing”

 

Lihat sahaja feedback bekas peserta yang pernah hadir ke Bengkel Email Marketing saya sejak tahun 2010:

testimonial_bengkel_emel_rahmanbasri

bengkel-email-marketing-testimonial-toh

Ini pula Video feedback daripada Tuan Najib Asaddok (beliau adalah antara peserta terawal program Bengkel Email saya yang dianjurkan pada tahun 2010). Dalam tempoh singkat, beliau berjaya bina nama dalam Industri Internet Marketing di Malaysia!

Justeru, jika anda benar-benar ingin melihat bisnes anda move ke tahap yang seterusnya, saya sangat sarankan agar anda start untuk gunakan Email Marketing dalam bisnes anda.

Jika anda dah pun gunakan Email Marketing sebelum ini, Tahniah kepada anda!

 

Untuk perhatian anda, berikut adalah tarikh pilihan untuk anda hadir ke program Bengkel Advanced Email Marketing.

Anda boleh pilih salah satu sesi yang anda available…

 

Sesi 1
———
Tarikh: 13 Disember 2014 (Sabtu) – TUTUP!
Masa: 9.00 pagi – 10.00 malam
Lokasi: Kajang, Selangor

 

Sesi 2
———
Tarikh: 27 Disember 2014 (Sabtu) – TUTUP!
Masa: 9.00 pagi – 10.00 malam
Lokasi: Kajang, Selangor

 

Sesi 3
———
Tarikh: 17 Januari 2015 (Sabtu) – TUTUP!
Masa: 9.00 pagi – 10.00 malam
Lokasi: Kajang, Selangor

 

Sesi 4
———
Tarikh: 28 Februari 2015 (Sabtu) – TUTUP!
Masa: 9.00 pagi – 10.00 malam
Lokasi: Kajang, Selangor

 

Program bengkel advanced ini kita akan jalankan selama 1 hari (full day), daripada pagi hinggalah ke malam. Jadi, saya sangat sarankan kepada anda yang bakal hadir agar sudah bersedia dari segi mental & fizikal.. 

 

Yuran pendaftaran:
————————–

Harga asal: RM450 seorang

Harga promo:
Hanya RM300 seorang  
Hanya RM550 untuk dua orang 

 

*Setiap sesi terhad kepada 10 peserta sahaja.

 

daftar_email_marketing


Sila klik pada butang di atas untuk pilih Sesi Bengkel Advanced Email Marketing anda.

27 Comments

  • deeno

    Reply Reply December 9, 2014

    Oh dah dekat dah ni

    • Rahman Basri

      Reply Reply December 11, 2014

      Tuan Deeno, boleh pilih sama ada nak 13hb Dis atau 27hb Dis ini 🙂

      Dan boleh lihat tarikh lain yang available…

      • deeno

        Reply Reply January 17, 2015

        Inshaallah tuan, saya hadir bulan Feb punya slot 🙂

    • maismastura

      Reply Reply December 17, 2014

      saya berminat berdua dgn adik saya, bawa bb umur 1 1/2 tahun blh x? sb saya breastfeeding

      • Rahman Basri

        Reply Reply December 20, 2014

        Puan Maisara,

        Saya mohon maaf, kanak-kanak bawah 15 tahun tidak dibenarkan masuk ke bilik seminar kerana bimbang akan mengganggu konsentrasi peserta lain. Harap maklum. Tqvm 🙂

  • Ahmad

    Reply Reply December 9, 2014

    Salam Tuan Rahman, Lokasinya kat mana?

    • Rahman Basri

      Reply Reply December 11, 2014

      Lokasi: Kajang Selangor.
      (saya akan berikan peta ke lokasi bagi peserta yang dah buat pendaftaran)

  • Mohd Rafiz Yusof

    Reply Reply December 10, 2014

    Salam En Basri , saya bercadang untuk membuat Kursus Email Marketing di pejabat saya untuk 3-5 orang. Pejabat saya di Seremban . Harap tuan dapat emailkan kepada saya sebutharga kursus ini. Saya cadangkan selama 2 hari. Email saya rafiz75@yahoo.com . Nombot telefon saya 019-2282667

    • Rahman Basri

      Reply Reply December 11, 2014

      Tuan Razif, nanti saya emelkan kepada tuan. Terima kasih. 🙂

  • Azman

    Reply Reply December 10, 2014

    Salam Tuan Rahman..
    Boleh adakan sesi ketiga pada 3 Jan 2015 kerana pada kedua-dua tarikh tersebut jadual saya penuh… saya memang ingin sangat mengikuti program email marketing kerana memang mencari sifu untuk mengajar tapi tarikh tersebut memang jadual saya penuh.

    • Rahman Basri

      Reply Reply December 11, 2014

      Tuan Azman… Insyaallah untuk Bulan Januari, nanti saya update tarikhnya. 🙂

      • Azman

        Reply Reply December 19, 2014

        Ok Tuan Rahman,
        Bayaran telah dibuat untuk Bengkel Email Power 17/01/2014.

        • Rahman Basri

          Reply Reply December 20, 2014

          Terima kasih tuan Azman.

          Maklumat E-tiket akan dihantarkan ke emel tuan dalam masa terdekat. Jumpa di Bengkel Email! 😀

  • Nurul Hazwani Hasnan

    Reply Reply December 16, 2014

    Salam alaik tuan..dalam kelas advanced ni kita akn belajar secara praktikal ye berkenaan cara bagaimana nak apply email marketing ?

    • Rahman Basri

      Reply Reply December 20, 2014

      Ya..

      Dalam bengkel emel ini kita akan belajar secara praktikal. Anda wajib bawa laptop bersama 🙂

  • rani ramli

    Reply Reply December 20, 2014

    kalau ada peluang boleh saya sertai

  • Mohamad Hazimuddin

    Reply Reply December 20, 2014

    Sapa nak pergi kita boleh share untuk berdua. Contact saya 0173937806. Saya sorang jer ni.. TQ.

  • sham

    Reply Reply February 16, 2015

    assalam tuan, sy nak mntak untuk pc saya dengan wife saya boleh tuan. kalau boleh mcm mana harga dan trikh adakah boleh saya pilih

  • Amir

    Reply Reply February 19, 2015

    10 orang setiap sesi, satu sesi 13 jam.
    Betul-betul eksklusif..nak tanya soalan pun senang, tak perlu segan-segan 🙂

    • Rahman Basri

      Reply Reply February 27, 2015

      .
      Ya insyaallah lebih mudah sesi soal jawab 🙂

  • anuar

    Reply Reply April 24, 2015

    salam tuan RAHMAN.bole tuan send email jadual kelas tuan pada bulan 5/2015 k tq

    • Rahman Basri

      Reply Reply April 27, 2015

      Insyaallah saya akan update di sini bila ada jadual baru.

  • Faris Osman

    Reply Reply April 26, 2015

    Salam tn Rahman,
    Ada lagi ke bengkel ini?

    • Rahman Basri

      Reply Reply April 27, 2015

      Buat masa ni, pendaftaran ke bengkel emel masih belum dibuka untuk tarikh baru. Insyaallah akan dimaklumkan kelak.

  • Helmi

    Reply Reply June 13, 2015

    Salam Tuan Rahman Basri,

    Nama saya Helmi, mempunyai produk dan ingin mencari sesiapa yg boleh membantu saya utk mempromosikan produk saya melalui Online samada FB, Instagram atau apa saja. Adakah sesiapa yg berminat boleh menghubungi saya atau sekiranya Tuan ada kenalan yg boleh saya hubungi. Email saya blackprime6562@gmail.com, hp 019 3363 405. Tq.

  • anuar

    Reply Reply June 15, 2015

    salam tuan.bila class email diadakan lagi.da lama saya cari sifu email ni

    • Rahman Basri

      Reply Reply June 16, 2015

      Buat masa terdekat ini saya tak bercadang untuk mengadakan sebarang bengkel email. Jika tuan berminat untuk belajar email marketing secara intensif boleh rujuk video tutorial saya di sini http://www.inboxcash.my.

Leave A Response

* Denotes Required Field