"Anda Nak Bisnes, Tapi Tak Tahu Produk Apa Yang Senang Jual?"


Assalamualaikum. Saya Rahman Basri.

Saya mula bisnes online sejak tahun 2009 lagi. Sekarang sudah masuk tahun 2020. Bermaksud lebih 10 tahun yang berada dalam bidang bisnes. 

Dalam tempoh 10 tahun ini terlalu banyak kesusahan, cabaran yang saya hadap demi mengejar impian. Dalam tempoh tersebut, saya telah mencuba bermacam-macam bisnes. Ada bisnes yang menguntungkan, dan ada bisnes menyebabkan saya kerugian beribu-ribu ringgit juga.

Akhirnya, penghujung tahun 2013 Allah rezekikan kepada saya formula bisnes yang sangat praktikal! Selepas jumpa formula tersebut, kebanyakan bisnes yang saya buat semuanya menguntungkan.

Bisnes online saya tetap dengan sales 5 angka sebulan.

Dan partner saya yang turut implement formula yang sama menyebabkan bisnes supplement berjaya buat sales lebih RM200,000 sebulan.

Anda juga boleh jadi seperti saya, malahan lebih baik lagi jika anda berjaya menguasai ilmu & formula yang bakal anda miliki selepas menyertai program Bimbingan Bisnes bersama saya.

Semuanya saya kongsikan dengan terperinci dalam program saya nanti.

Bagaimana Saya Mampu Uruskan Bisnes Online Sehingga Berjaya?


Diperingkat awal pembabitan saya dalam bisnes, semua kerja saya lakukan sendiri.

Kenapa? Sebab nak jimat duit. Tapi, selepas habis lebih puluhan ribu ringgit untuk belajar bisnes, saya faham & saya yakin, bukan semua kerja saya perlu buat sendiri.

Yang paling penting dalam bisnes adalah bagaimana kita membahagikan tugas. Dan menggunakan circle of networking business untuk menyelesaikan segala persoalan bisnes dengan cepat & tepat.

Sedikit masa lagi anda akan mengusai ilmu yang sangat hebat ini! Kita sebagai pengurus bisnes perlu bijak menyerahkan tugas (leverage). 

Yang paling penting adalah jaga kesihatan badan & akal kita. Otak nak pakai lama untuk fikirkan strategi bisnes yang mantap!

Dan bila cakap saja pasal nak mulakan bisnes, banyak persoalan yang timbul.

  • Macamana nak pilih produk yang betul?

    Dah macam-macam produk cuba jual. Jual baju stok tak habis terpaksa pakai sendiri. Nak buka dobi tak mampu nak keluar modal beribu-ribu. Jangan risau, saya akan buat anda tersenyum & terang 4 jenis produk yang boleh anda pilih untuk mulakan bisnes. Ilmu ini sangat penting tau!

  • Saya tak ada modal yang besar. Boleh berjaya ke?

    Allahuakbar! Soalan ini akan saya terangkan dalam Program Bimbingan Bisnes ini. Anda pasti tersenyum gembira dengan solusi yang saya beri dalam program ini!

  • Saya masih bekerja. Sesuai ke nak mula buat bisnes?

    Nak berenti kerja takut. Nanti tak boleh bayar bil. Tak boleh sara keluarga. Boleh kah kalau tak payah berhenti kerja tapi nak berjaya dalam bisnes?

  • Macammana nak buat untung setiap bulan?

    Nak modal ribu-ribu untuk jadi stokis tak mampu. Mampu jadi dropship saja. Untuk sikit aje. Boleh jadi jutawan ke?

  • Berapa modal untuk mulakan bisnes?

    Aku ni saving tak banyak. Ini ajalah duit yang tinggal. Kalau bisnes rugi memang kena kerja bertahun-tahun lagi nak kumpul duit. Banyak kah modal kena labur?

Ramai yang tanya saya bagaimana saya boleh berjaya dalam bisnes online? 

Bagaimana saya membuat keputusan untuk memulakan satu-satu bisnes sebab semua bisnes yang saya buat sekarang ni, semuanya ada hasil & berjaya.

Jadi, untuk membantu anda untuk buat pilihan yang tepat untuk memulakan bisnes pertama anda supaya anda terus berjaya di percubaan pertama.

Saya sangat-sangat simpati kepada kawan-kawan yang gagal dalam percubaan banyak bisnes.

Insyaallah. Semua persoalan tentang persediaan untuk memulakan bisnes akan terjawab dalam program ini!

arrow

Program Bimbingan Bisnes Bersama Rahman Basri

Apa Modul Yang Anda Bakal Belajar Dalam Program Ini?
  • Persediaan untuk memulakan apa-apa bisnes
  • Perlukah kita berhenti kerja untuk fokus bisnes?
  • Berapa modal untuk memulakan bisnes?
  • Siapakah pelanggan yang paling mudah nak beli produk kita & paling mudah untuk kita kaut keuntungan yang besar?
  • Produk apa yang senang nak jual & boleh terus boomkan sales?
  • Macamana nak gandakan sales?
  • Macamana kita boleh dapat untung yang besar tanpa perlu kita sibuk-sibuk uruskan bisnes kita setiap masa, setiap hari?
  • Adakah dengan hanya menubuhkan syarikat sendiri kita akan jadi jutawan?
  • Kenapa ramai orang gagal dalam bisnes dan terpaksa kembali bekerja?
  • Apakah flow terbaik untuk mulakan bisnes?

Bagaimana Program Bimbingan Bisnes Ini Dijalankan?


  • Selepas anda mendaftar di dalam program ini, saya akan hubungi anda secara personal. Maksudnya, sepanjang program ini, saya akan bantu anda secara personal 1 to 1. Saya percaya, dengan adanya bimbingan secara personal, ianya akan lebih memudahkan proses pembelajaran dan pemahaman anda.
  • Untuk jadikan program ini lebih praktikal & berkesan, anda akan diberikan tugasan (task) yang anda perlu complete kan dalam tempoh tertentu. Sebagai contoh, objektif dalam tugasan pertama yang bakal diberikan kepada anda ialah untuk bantu anda kenalpasti apa produk yang anda boleh jualkan dan capai jualan RM1000 - RM2000 yang pertama dalam tempoh 7 hari.
  • Selepas anda selesai dengan tugasan tersebut, barulah saya akan follow up anda dengan tugasan baru yang berikutnya. Jadi ini secara tidak langsung akan membantu anda bertindak dengan lebih tersusun dan pantas. Yang pastinya, setiap tugasan yang diberikan adalah bertujuan membantu anda memulakan bisnes dan capai target jualan anda dengan lebih mudah.
  • Anda jangan bimbang kerana setiap tugasan yang diberikan, saya juga akan sertakan tutorial dalam bentuk video yang menerangkan langkah demi langkah bagaimana untuk anda selesaikan tugasan tersebut.
  • Yang menariknya dalam program ini, anda hanya perlu siapkan tugasan yang diberikan dengan mengikuti setiap panduan yang saya dah sediakan kepada anda. Insyaallah berjaya.
  • Bahkan jika anda mengalami kesukaran untuk selesaikan setiap tugasan tersebut, anda boleh terus bertanya secara personal kepada saya sendiri atau bertanya di ruangan support group.

Apa Lagi Yang Anda Bakal Peroleh Dengan Menyertai Program Bimbingan Bisnes Ini?


Berikut adalah antara keistimewaan lain yang anda bakal peroleh dengan menyertai program Bimbingan Bisnes ini yang jarang anda peroleh melalui mana-mana program lain di luar sana:

  • Anda boleh hadir ke sesi Group coaching yang akan diadakan sebulan sekali untuk melihat progress anda dan capai target anda..
  • Online training (via zoom meeting). Ini akan beri peluang kepada anda yang tidak dapat hadir ke sesi group coaching untuk belajar secara online dari rumah anda sahaja.
  • Video tutorial step by step bagaimana untuk anda mulakan bisnes secara online dan offline. Ia merangkumi strategi pemasaran melalui online dan juga offline.
  • Keahlian sebagai ejen (distributor) secara percuma. Harga asal pendaftaran ahli ialah sebanyak RM90. Namun ianya percuma buat anda.
  • Produk best seller yang bernilai RM99 secara percuma. Produk ini akan diposkan ke rumah anda. Jadi anda boleh cuba sendiri kehebatan produk ini sebelum anda mula menjualkannya.
  • Starter Kit yang mengandungi buku katalog produk & buku nutrisi. Ia menyenaraikan lebih 100 jenis produk yang anda boleh jualkan. Dan ia lengkap dengan maklumat asas dan harga produk.
  • Group support di Telegram - Anda boleh mengajukan sebarang persoalan di ruangan support ini untuk memudahkan saya dan student lain membantu anda.

Kenapa Anda Perlu Sertai Program Bimbingan Bisnes Ini?


Kita mesti ada mentor atau cikgu yang sudah berjaya dalam bidang bisnes yang kita ceburi. Kalau buat bisnes catering, kita mesti ada mentor yang betul-betul dah berjaya dalam bisnes catering. 

Kalau mentor kita boleh buat sales RM100k sebulan. Kita pun boleh buat. Jika mentor kita hanya pandai buat sales RM1000 sebulan. Inilah sales yang bakal kita dapat. 

Saya pernah mengusahakan bisnes madu & food delivery. Tapi kedua-dua bisnes ini saya mulakan tanpa mentor. 

Bukan sebab bisnes ni tak boleh pegi lebih jauh. Ramai je yang jadi jutawan dari kedua-dua bisnes ni. Tapi sebab tiada siapa yang ajar saya, tiada siapa yang tunjukkan jalan untuk berjaya dalam bisnes ini. 

Jadi saya terpaksa give up dan tutup bisnes ni. 

Kemudian, saya & partner memulakan bisnes supplement sunnah. Mentor kami adalah seorang yang sudah berjaya mengekalkan jualan RM1 juta sebulan.

Dengan bimbingan beliau di tambah dengan ilmu online marketing yang kami belajar sejak dari tahun 2010, memberikan sales lebih RM200k sebulan. 

Jadi, nak berjaya buat sales beratus ribu sebulan & insyaallah sehingga berjuta sales sebulan mesti ada mentor yang dah berjaya yang sanggup ajar kita selok belok bisnes yang sama. 

Dengan adanya sokongan & tunjuk ajar dari Mentor yang dah Berjaya, kita dapat kurangkan kerugian & proses belajar jadi lebih cepat.

Ini adalah jumlah sales pada bulan Januari 2020 untuk bisnes supplement.

Jika tahun lepas, jualan sebulan sekitar RM200k.

Masuk tahun 2020, sales pada bulan Januari sahaja dah pun mencecah RM 338,112.94 sebulan.

Inilah penangan bila kita buat bisnes dengan adanya mentor yang betul dan telah berjaya!

Sangat penting adanya mentor yang boleh guide kita sampai berjaya.

Penafian: Ini bukan satu jaminan bahawa anda juga akan dapat jualan yang sama seperti di atas. Ia sangat bergantung kepada usaha gigih kita.

Tunggu Dulu! Program Ini Tidak Sesuai Untuk 2 Golongan Ini.


Mintak maaf banyak-banyak. Saya terpaksa berterus terang! Program ini bukanlah sesuai untuk semua orang. Ada segelintir yang memang tidak sesuai untuk menyertai program ini.

Cuba check. Adakah anda dalam kategori orang yang tidak sesuai untuk mendaftar di program ini?

  • Orang Yang Rasa Dah Pandai & Tak Suka Belajar Dari Orang Lain

    Ilmunya mantul nanti jika anda tak bersedia nak belajar & terasa diri lebih banyak ilmu.

    Orang bisnes mesti fikir macam ni >> Ilmu yang aku ada tak penting! Itu memang aku dah tahu. Yang paling penting berapa banyak ilmu orang lain yang boleh aku ambik. Boleh aku belajar!

    Rugi sahaja sertai program ini tapi tak guna langsung ilmu yang saya ajarkan. Padahal semua yang ajar ni adalah yang saya praktikkan dalam bisnes saya.

  • Orang Yang Sudah Ada Banyak Bisnes & Sudah Berjaya Jutawan

    Jika anda sudah lama menjalankan bisnes, mempunyai banyak bisnes & aset, program ini mungkin tidak sesuai untuk anda.

Well Done!! Jika anda Bukan dari Golongan Di Atas, Maka Anda LAYAK Untuk Menyertai Program ini!


Baiklah. Saya tahu anda sudah tidak sabar untuk mulakan bisnes! Saya pasti anda juga sudah pasang angan-angan untuk capai impian anda.

Untuk mahir ilmu bisnes ini, saya sudah melaburkan puluhan ribu ringgit demi untuk menuntut ilmu-ilmu berharga yang saya nak kongsikan dengan anda semua.

Berapa Yuran Untuk Menyertai Program Ini?


Memandangkan ini adalah kali pertama saya buka pendaftaran untuk program Bimbingan Bisnes bersama saya, jadi hasrat saya adalah untuk lihat lebih ramai yang berjaya jana pendapatan melalui bisnes secara online pada tahun 2020 ini.

Justeru saya ada tawaran istimewa untuk anda yang mendaftar di batch pertama kali ini. 

Anda hanya perlu bayar serendah RM490 RM190 untuk program Bimbingan Bisnes selama setahun ini.

Ya, hanya serendah RM190 sahaja. 

Tunggu Dulu. Ada Bonus PERCUMA Untuk Anda!


Rasa tak best pulak kalau saya tak bagi sesuatu kepada anda yang serius nak menyertai program ni. Jadi , sebagai tanda penghargaan kepada anda yang serius bangat tu..

Saya hadiahkan dengan 1 bonus istimewa untuk anda yang mendaftar hari ini!

Bonus Eksklusif: Personal 1 to 1 selama 2 jam

Di dalam sesi coaching ini, saya akan kongsikan kepada anda bagaimana strategi untuk anda generate income secara pasif melalui bisnes online.

Strategi ini sebenarnya masih ramai usahawan tidak tahu yang menyebabkan mereka hanya bergantung sepenuhnya terhadap active income.

Bonus ini sahaja pun dah bernilai lebih RM500 kerana sebelum ini saya akan kenakan caj bermula RM500 untuk sesi 2-3 jam coaching.

Nanti dalam sesi coaching ini, anda juga boleh bawa seorang partner datang bersama secara percuma!

Jadi, jangan sampai terlepas peluang untuk jadi yang terawal menyertai program Bimbingan Bisnes dan dapat bonus istimewa ini.

Jangan Bertangguh. Sertai Program Ini Sekarang!

Saya labur lebih ribuan ringgit untuk semua ilmu yang bakal anda miliki ini.

Dan saya dah luangkan lebih 10 tahun untuk belajar & rasai semua pengalaman bisnes ini. Ini peluang anda untuk mempercepatkan kejayaan anda!

Anda hanya perlu labur RM190 sahaja untuk mendaftar ke program ini.

Ya betul! 

Harga sekarang memang tak masuk akal. 

Daftar program ini sebelum harga di naikkan lagi. Buat bayaran sebanyak RM190 ke akaun bank di bawah dan hantar maklumat pembayaran anda ke nombor whatsapp  yang tertera di bawah ini.

arrow

Hari ini, Pelaburan Anda Cuma RM190!

Daftar sekarang, kerana harga akan naik RM490 pada bila-bila masa!

Bayaran RM190 boleh dibuat ke akaun bank berikut:

MAYBANK
5600 3605 0141
(RAHMAN BASRI)

Sila whatsapp maklumat pembayaran anda ke:

019 460 5610

Daftar sekarang sebelum harga dinaikkan!