Berminat Sertai Personal Coaching & Belajar Setup Iklan di Facebook / Instagram Ads Sampai Jadi?


Bila saya dapat tau je Tuan Rahman Basri ada buat Personal Coaching, saya tak teragak-agak untuk join. Sebab saya dah lama follow beliau dari 2009 lagi.

Srategi yang beliau tunjukkan lebih clear! Saya nampak terus step by step apa yang boleh saya terus implement untuk bisnes saya.

Ilmu ini yang saya cari selama ni. Sebelum ni saya ingat benda ni terlalu complicated. Sebenarnya tak complicated mana bila Tuan Rahman tunjukkan caranya.

Highly recomended. TQ Tuan RB!

Syafiq Taib
Syafiq Taib Entreprenuer

Sebelum ni saya banyak belajar hal-hal pemasaran internet melalui buku, ebook, tengok video-video youtube dan sebagainya.

Boleh juga kata saya jenis yang belajar sendiri. Sepanjang 10 tahun penglibatan dalam pemasaran internet, ini coaching direct face to face saya yang pertama.

Serius... Saya dan Dr. Taufiq Razif pergi coaching dengan Tuan Rahman Basri untuk upgred bisnes ke next level.

Sebelum ni tak pernah nak pergi coaching dengan siapa-siapa atas alasan jauh dan bajet yang besar untuk travelling. Saya fikir banyak kali bila Dr. Taufiq ajak saya pergi coaching dengan Tn. Rahman Basri.

Sebelum ini, strategi yang saya gunakan untuk pemasaran bisnes saya agak kasar dan tidak kemas. Tapi ajaran Tn. Rahman membolehkan saya susun semula strategi yang lebih halus dan lebih bersistematik.

Kalau dulu, stratategi yang saya gunakan umpama senapang patah, tapi lepas coaching ni, ia bakal berubah menjadi sniper rifle yang lebih tepat tembakannya.

Terima kasih Tuan Rahman Basri dengan perkongsian strategi yang lebih berkuasa.

Dari pengalaman ini apa yang saya belajar, walaupun kita tahu macam-macam ilmu, strategi, teknik, walau kita tahu 1001 macam perkara, pasti ada ilmu baru yang boleh kita tambah dan upgred kepada gedung ilmu yang kita sudah ada.

Simple je strategi tu, tapi orang selalu terlepas pandang.

Rammel Firdaus
Rammel Firdaus Pro-Parenting & Entreprenuer

Alhamdulillah, terima kasih tuan Rahman Basri kerana berkongsi ilmu power tentang online marketing.

Selama 2 bulan praktikkan ilmu yang diajar, sales saya dah cecah RM129k!

Asyraf Azmin
Asyraf Azmin Entreprenuer

"Dalam tempoh 24 jam, selepas praktikkan strategi yang diajarkan oleh Tuan Rahman, Alhamdulillah saya telah hasilkan lebih RM40,000 jualan dalam tempoh tersebut!"

Zul Ariffin
Zul Ariffin Pensyarah

Tuan Rahman adalah orang pertama yang memperkenalkan uncle dunia online marketing. Masa tu uncle memang tak pandai langsung tapi uncle belajar daripadanya.

Copywriting beliau antara yang uncle suka. Lenggok bahasanya yang jelas dan mudah difahami. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam online marketing.

So uncle ambil personal coaching dengan beliau untuk bisnes uncle.

Selain dari umrah dan travel, uncle ada buat beberapa bisnes lagi. Uncle gunakan khidmat beliau untuk online marketing.

Jujur uncle cakap, bagi yang baru nak bisnes atau baiki bisnes yang slow, uncle suggest kan ambil khidmat dengan beliau. Harga sangat berpatutan. Dua hala dan sangat mudah difahami.

- Hj Nor Hashim
Harmony Excellence

Hj Nor Hashim
Hj Nor Hashim Umrah Travel
arrow

Assalamualaikum & hai.

Saya Rahman Basri.

Untuk pengetahuan anda, saya telah menjalankan bisnes online sejak tahun 2009 lagi. Sehingga tahun ini sudah lebih 10 tahun saya berkecimpung secara sepenuh masa dengan bisnes ini.

Insyaallah apa yang bakal saya kongsikan kepada anda di dalam sesi Personal Coaching bukanlah sekadar teori semata-mata, tapi ia adalah proven method berdasarkan pengalaman saya di dalam bisnes ini sepanjang 10 tahun.

Justeru, khas buat anda yang ingin belajar secara personal 1-on-1 bagaimana untuk anda setup iklan anda di Facebook / Instagram Ads dengan kaedah yang lebih berkesan..

Saya jemput anda untuk sertai sesi 3 jam Personal Coaching bersama saya.

shadow-ornament

Apa Modul Personal Coaching?

shadow-ornament

Antara persoalan yang selalu saya terima ialah tentang apa modul yang akan saya ajarkan di dalam sesi 1-on-1 Personal Coaching ini?

  • Basically, saya akan fokuskan kepada strategi marketing (promosi). Saya akan bantu guide apa strategi yang perlu digunakan untuk keperluan bisnes anda.
  • Saya akan banyak fokus kepada strategi pemasaran melalui kaedah berbayar (paid advertising) seperti Facebook Ads / Instagram Ads, kerana ianya lebih mudah untuk dipraktikkan untuk capai lebih ramai prospek yang berminat dengan tawaran anda.
  • Saya akan bantu strukturkan semula kaedah pemasaran anda agar dapat meningkatkan lebih nilai jualan bagi setiap pelanggan anda.
  • Saya akan tunjuk cara untuk anda setup iklan di Facebook / Instagram Ads secara praktikal hands on. Insyaallah dengan cara ini anda akan lebih faham setiap langkah masa nak buat iklan.
  • Dan bagaimana untuk anda bina kempen pemasaran dengan cara yang lebih mudah dan berkesan supaya anda dapat kenalpasti iklan yang anda jalankan memberi keuntungan ataupun sebaliknya.

Untuk sesi personal coaching ini, yuran cuma serendah RM997 RM500 bagi sesi selama 3 jam.

Lokasi coaching untuk adalah di area Kuala Lumpur sahaja buat masa ini.

Dan yang bestnya, anda boleh bawa seorang partner datang bersama secara PERCUMA ke sesi coaching ini.

 

Tarikh & masa untuk sesi personal coaching di atas adalah fleksibel.

Anda hanya perlu maklumkan kepada saya tarikh & masa pilihan anda, kemudian saya akan semak jadual saya.

Jika saya available pada waktu yang anda cadangkan, maka kita akan buat sesi coaching pada waktu tersebut. Jika tidak, saya akan beri cadangan waktu lain yang bersesuaian.

(Manakala bagi anda yang ada kekangan masa untuk datang ke Kuala Lumpur, anda juga boleh ikuti sesi coaching ini secara online zoom)

Pergi berguru dengan tuan Rahman Basri, padat dengan ilmu.

Antara input yang saya dapat ialah bagaimana untuk kumpul leads dengan ads, cara nak growkan subscribers, cara nak monitize bila dah ada subscribers & cara free untuk kumpul lebih leads dari media sosial.

Ini adalah benda fundamental yang sangat penting untuk dikuasai jika nak buat duit secara konsisten melalui bisnes online. Thanks tuan Rahman!

Naqiuddin
Naqiuddin Online Entreprenuer

Anda boleh booking dengan deposit RM200 sahaja dahulu. Bayaran baki anda boleh selesaikan selewat-lewatnya sehari sebelum coaching bermula.

Bayaran boleh dibuat ke akaun bank berikut:

MAYBANK
5600 3605 0141
(RAHMAN BASRI)

Sila whatsapp maklumat pembayaran anda ke:

019 460 5610

Jumpa anda di sesi Personal Coaching!