Pendaftaran Kelas Online Kini Dibuka!

'Digital Product Mastery'

Belajar Step By Step Hasilkan Produk Digital


Assalamualaikum dan hai.

Saya Rahman Basri.

Secara ringkas, saya merupakan salah seorang Influencer yang membantu rakyat Malaysia untuk faham dengan lebih jelas tentang potensi bisnes produk digital ini untuk jana pendapatan sampingan.

Untuk pengetahuan anda, saya dah jalankan bisnes produk digital sejak 2009 lagi.

Alhamdulillah, kini dah lebih 10 tahun bergiat secara aktif di dalam bidang perniagaan produk digital ini.

Saya juga banyak dijemput untuk berkongsi ilmu dan pengalaman dalam bidang perniagaan produk digital ini.

Beza jual produk digital dengan produk fizikal ni, ialah kos untuk menghasilkan produk digital ni jauh lebih rendah tetapi keuntungan yang anda boleh capai adalah lebih tinggi.

Ini adalah contoh produk digital pertama yang saya hasilkan pada tahun 2009, iaitu Ebook Tutorial Photoshop. Ianya berkaitan panduan menghasilkan design asas menggunakan perisian Adobe Photoshop.

Alhamdulillah, dengan panduan ini saya berjaya hasilkan 4 angka saya yang pertama semasa masih menuntut di universiti lagi.

Ketika rakan sekuliah saya sibuk dengan bekerja part-time di restoran untuk menampung keperluan dan belanja di universiti, saya hanya luangkan masa di depan laptop bilik kolej saya untuk siapkan tutorial dan menjualkannya secara online.

Yang menariknya, keuntungan yang saya peroleh hampir 100% kerana kos menghasilkan produk informasi ini sangat rendah dan minimal.

Walaupun dah lebih 10 tahun, produk ini masih terjual sehingga sekarang.

Produk digital ni saya suka umpamakan macam rumah sewa.

Sebagai contoh. Jika anda mempunyai rumah di sekitar KL, rumah tersebut anda sewakan kepada penyewa dengan harga RM1500 setiap bulan.

Jika setiap bulan anda kena bayar loan kepada bank sebanyak RM1000. Jadi profit yang anda akan bakal dapat daripada rumah tersebut adalah sebanyak RM500 setiap bulan secara pasif (selagi penyewa bayar).

Untuk dapatkan profit sebanyak RM5,000 setiap bulan, anda perlu ada sekurang-kurangnya 10 buah rumah untuk disewakan (dengan anggaran satu rumah boleh beri net profit RM500/month).

Cuma nak miliki 10 buah rumah ni mungkin ambil masa dalam 5-10 tahun.

Jadi, apa kaitan rumah sewa dengan produk digital ni Rahman?"

Produk digital ni ramai yang tak tahu boleh dijadikan aset online kita yang akan generate passive income setiap bulan.

Bayangkan jika anda mempunyai 3 produk digital, dan setiap produk digital tersebut boleh hasilkan sekurang-kurangnya RM2000 sebulan.

Bermaksud anda dah boleh dapat RM6k setiap bulan.

Nak siapkan produk digital ni, jika betul-betul fokus.. biasanya dalam seminggu dua dah boleh siap satu produk.

Tapi untuk yang masih baru, buat satu bulan satu produk digital pun dah kira sangat ok.

Macam contoh dalam gambar di bawah ini, ia adalah salah satu jualan untuk satu produk digital yang saya baru hasilkan bulan lepas.

Alhamdulillah walaupun masih baru lagi, jualan dah cecah lebih RM2k dalam tempoh 2 minggu. Takpa bagi dia grow sedikit demi sedikit, yang penting konsisten.

Yang bestnya, kesemua jualan tersebut diperoleh melalui teknik zero cost marketing jer.

Insyaallah kelak, akan gunakan kaedah paid marketing pula.

Inilah potensi yang ramai masih belum lihat yang produk digital ini boleh jadi aset online dan generate passive income setiap bulan kepada anda.

Saya tahu, ramai di luar sana nak keluar dari kehidupan yang biasa-biasa. Itu adalah impian yang baik.

Terutamanya nak punyai kebebasan kewangan untuk memberi dengan lebih banyak, serta inginkan kebebasan masa dan dapat luangkan lebih banyak masa untuk lakukan perkara yang selama ini kita impikan.

Ini antara persoalan yang diajukan berkenaan bisnes produk digital ini:

  1. Saya tak tahu nak buat produk digital apa?
  2. Ada ke orang nak beli dari saya yang tak dikenali ini?
  3. Saya sibuk bekerja, macam mana nak buat?
  4. Saya tak sekolah tinggi, boleh ke jual produk digital ni?
  5. Saya tak tahu cara nak buat marketing produk digital?
  6. Saya nak duit extra dengan pantas, ada cara tak?

Dan pelbagai persoalan lain yang ada.

Dan semua soalan ini, anda tak perlu risau. Saya akan berkongsi penyelesaiannya.

Memperkenalkan..

Di dalam kelas online ini saya akan tunjukkan STEP-BY-STEP dalam bahasa mudah difahami bagaimana menambah pendapatan extra melalui jualan produk digital PATUH SYARIAH.

Bayangkan jika setiap hari anda konsisten boleh hasilkan pendapatan tambahan RM50, sebulan anda dah boleh capai RM1,500 dengan satu produk digital.

Mungkin sesetengah orang beranggapan jumlah ini rendah nilainya, tapi alangkah seronoknya jika income ini boleh diperoleh secara pasif setiap bulan.

Umpama anda mempunyai 3 BUAH rumah sewa yang beri anda pasif income sebanyak RM1,500 sebulan, banyak tuu!

Anda boleh gunakan duit tambahan tersebut untuk bayar bil api dan air, kereta, rumah, belanja dapur, bercuti, sedekah atau bagi kat isteri dan mak ayah di kampung.

Alhamdulillah, kelas online ini walaupun baru sahaja dilancarkan awal bulan ini, terkini sudah ada lebih 300 yang berdaftar menyertai kelas online ini di Facebook Group.

Dan anda jangan bimbang kerana di dalam kelas online ini, saya akan straight to the point.

Saya tunjuk cara bagaimana anda nak dapatkan idea untuk hasilkan produk digital anda. Lepas tu saya ajarkan cara bagaimana nak promote produk digital anda.

Simple, senang dan praktikal.

Saya dah pun jalankan bisnes produk digital sejak 2009 lagi sehinggalah sekarang.

Jadi, apa yang saya ajar ini, bukan sekadar teori tetapi based on pengalaman sebenar dan praktikal.

Justeru kalau anda nak hasilkan produk digital dan jana income. Jangan lepaskan peluang untuk sertai kelas online ini.

Di dalam kelas online ini, saya kongsikan overview yang sedikit berbeza berkenaan potensi jualan produk digital ini.

Fokus saya adalah untuk membantu peserta bina aset digital yang boleh berikan anda RM2K-RM3K passive income setiap bulan dengan jualan satu-satu produk digital yang mereka hasilkan.

Setiap peserta diberikan KPI minimum untuk capai sekurang-kurangnya RM2,000 - RM3,000 sebulan.

Bagi saya, KPI ini lebih mudah untuk dicapai oleh setiap orang terutamanya bagi mereka masih baru (newbie) dalam bisnes produk digital ini.

Sebenarnya strategi yang sama saya ajarkan di dalam kelas online ini juga telah berjaya bantu student saya sebelum ini hasilkan pendapatan 6 angka.

Student saya ini baru sahaja jana RM129,550.00 selepas 2 bulan menjual produk digital beliau di internet.

Alhamdulillah, terima kasih tuan Rahman Basri kerana berkongsi ilmu power tentang bisnes produk digital.

Selama 2 bulan praktikkan ilmu yang diajar, sales saya dah cecah RM129k!

Asyraf Azmin
Asyraf Azmin

Alhamdulillah, selepas belajar selok belok bisnes produk digital dengan Tuan Rahman Basri, jumlah jualan untuk produk digital saya telah mencecah sehingga RM1 juta untuk tahun 2019!

Zul Ariffin
Zul Ariffin

Antara modul yang diajarkan di dalam kelas online ini:

  • Bagaimana untuk kenalpasti idea dan topik yang sesuai untuk anda jadikan produk digital. Ada lebih 3 teknik mudah untuk anda dapatkan idea yang bagus dan menarik.
  • Strategi bagaimana membina kempen pemasaran yang mudah untuk bantu promosi produk digital anda berjalan secara automatik.
  • Teknik penulisan copywriting untuk membina content di webjualan dan media sosial anda.
  • Strategi zero cost marketing bagi anda yang masih belum ada budget untuk pengiklanan berbayar.
  • Strategi affiliate marketing untuk bantu tingkatkan jualan produk digital dengan bantuan ejen di seluruh Malaysia.
  • Step by step bagaimana nak setup sistem tempahan dan webjualan produk digital anda.
  • Teknik Facebook ads marketing untuk bantu lebih ramai orang melihat tawaran anda.
  • Dan banyak lagi, Insyaallah.

Ini contoh kelas online yang saya kendalikan sebelum ini (anda juga boleh tonton rakaman untuk setiap kelas online ini di dalam Facebook secret group)

arrow

Berapa Yuran Untuk Akses Kelas Online Digital Product Mastery Ini?


Harga normal pendaftaran untuk kelas online ini ialah RM299.

Harga akan berubah mengikut waktu.

Sekarang promosi cuma serendah RM50.

Ya, anda hanya perlu bayar RM50 sekali untuk mendaftar ke dalam kelas online ini.

Pembayaran hanya perlu dibuat sekali dan anda boleh akses kepada new videos, updates dan case study untuk seumur hidup.

Bukan itu sahaja.

Untuk jadikan pelaburan anda ini lebih berbaloi-baloi untuk anda, saya akan bagi peluang Special berikut:

shadow-ornament

Special Invitation Untuk Sertai Program Affiliate!

shadow-ornament

Program affiliate untuk kelas online ini tidak dibuka kepada umum.

Tapi sebagai peserta kelas online ini, anda juga diberikan hak eksklusif untuk mempromosi kelas ini beserta beberapa lagi produk digital lain dan menjana komisyen lumayan.

Inilah peluang terbaik untuk anda jana lebih banyak komisyen melalui kelas online ini!

Bukan sahaja dapat jana komisyen lumayan untuk setiap pendaftaran peserta, bahkan anda juga dapat bantu lebih ramai orang untuk belajar ilmu mahal ini.

Ilmu bisnes produk digital ini kini sudah jarang diajarkan, jika ada pun kos untuk belajar sangat mahal.

Jadi kelas online ini saya perkenalkan untuk bantu lebih ramai orang melihat peluang bisnes ini untuk jana duit tambahan setiap bulan secara pasif.

Selepas belajar strategi Affiliate daripada Tuan Rahman, saya berjaya berjaya hit jualan sehingga RM121,175.00 dalam tempoh 2 bulan sahaja tanpa perlu menjual produk sendiri!

Mahmud Roslan
Mahmud Roslan

Video Online Coaching (Optional)


Khas buat anda yang ingin optimumkan lagi jualan anda melalui bisnes produk digital ini, saya sarankan agar anda luangkan masa menonton Video Rakaman Online Coaching saya.

Video rakaman ini saya buat khas buat student personal coaching saya sahaja.

Antara MODUL yang saya ajarkan di dalam Video Online Coaching ini ialah:

  • Strategi pemasaran melalui kaedah berbayar seperti Facebook ads, kerana ianya lebih mudah untuk dipraktikkan bagi mencapai lebih ramai prospek yang berminat dengan tawaran anda.
  • Saya tunjukkan bagaimana cara menstrukturkan semula kaedah pemasaran produk affiliate agar ia dapat tingkatkan lebih nilai jualan bagi setiap pelanggan anda.
  • Saya kongsikan step by step bagaimana cara bina kempen pemasaran dengan cara yang lebih mudah dan berkesan supaya anda dapat kenalpasti iklan yang mampu memberikan keuntungan ataupun sebaliknya.

Untuk dapatkan video rakaman online coaching ini, anda hanya perlu tambah serendah RM290 RM49 sahaja!

Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM99 untuk anda mendaftar ke dalam kelas online Digital Product Mastery beserta bonus yang dinyatakan di atas dan Video Online Coaching ini.

Pergi berguru dengan tuan Rahman Basri, padat dengan ilmu.

Antara input yang saya dapat ialah bagaimana untuk kumpul leads dengan ads, cara nak growkan subscribers, cara nak monitize bila dah ada subscribers & cara free untuk kumpul lebih leads dari media sosial.

Ini adalah benda fundamental yang sangat penting untuk dikuasai jika nak buat duit secara konsisten melalui jualan produk digital. Thanks tuan Rahman!

Naqiuddin Che Nudin
Naqiuddin Che Nudin

Daftar Kelas Online Digital Product Mastery!

Jangan sampai terlepas tawaran istimewa ini!

  • q-iconSiapa yang sesuai sertai Digital Product Mastery ini?

    Setiap modul yang terdapat di dalam kelas online ini distruktur khas untuk anda dengan bahasa yang mudah difahami dan secara santai melalui sesi Facebook Live.

    Dan ada juga video tutorial penerangan secara step by step untuk memudahkan pemahaman anda.

    Lepas anda tonton setiap modul, anda boleh terus mula apply untuk bina bisnes produk digital anda.

    Kalau anda seorang business owner / entrepreneur yang nak ada pendapatan sampingan secara pasif daripada produk digital, maka kelas online ni sesuai untuk anda. Ianya direka khas untuk beginner dan intermediate yang ingin capai results yang lebih baik.

  • q-iconBerapa yuran untuk akses ke Digital Product Mastery ini?

    Harga normal pendaftaran untuk kelas online ini ialah RM299. Harga akan berubah mengikut waktu. Sekarang promosi cuma RM50 (pakej standard) dan RM99 (pakej upgrade)!

    Pembayaran hanya perlu dibuat sekali dan anda boleh akses kepada new videos, updates dan case study untuk seumur hidup.

  • q-iconAda refund policy tak?

    Saya tak provide refunds untuk program ni. Strategi ni telah saya guna pakai untuk pelbagai produk digital, sama ada produk saya mahupun produk orang lain.

    Strategi yang diajarkan di dalam program ini juga telah terbukti berkesan membantu ramai usahawan online lain menjana ribuan ringgit melalui bisnes produk digital. Jadi, kalau anda tak ada plan untuk belajar bersungguh – sungguh, saya advice supaya anda tidak menyertai program ini.

  • q-iconKalau saya tak faham dan perlukan bantuan?

    Jika anda mempunyai sebarang masalah tentang mana-mana modul yang terdapat pada program ini, anda boleh hubungi saya melalui Facebook group.

    Insyaallah saya akan beri penerangan lebih terperinci kepada anda..