Bagaimana Hasilkan RM100,000 Sebulan Dengan Bisnes Networking!

Sertai Facebook Group untuk tonton video-video secara PERCUMA dan belajar bagaimana strategi untuk hasilkan pendapatan 6 angka setiap bulan melalui Bisnes Networking!

  • Teknik bagaimana menghasilkan content yang high value untuk menarik prospek berkualiti.
  • Bagaimana bina personal branding melalui content di media sosial.
  • Strategi bagaimana menarik lebih ramai downline dengan cara yang lebih berkesan.
  • Ketahui kesilapan utama yang sering dilakukan oleh network marketers sehingga menyebabkan lebih 90% di kalangan mereka gagal dalam bisnes ini!
  • Strategi DUPLIKASI yang boleh bantu kembangkan rangkaian anda 10X lagi lebih pantas!
  • Casestudy: Bagaimana hasilkan pendapatan bersih 5-6 angka sebulan dengan bisnes networking 100% hanya secara online.
  • Ketahui 3 langkah bagaimana untuk dapatkan prospek dengan lebih pantas melalui sosial media.
  • Strategi untuk automasikan proses marketing & closing supaya anda tidak menghadap whatsapp pagi, petang, siang & malam tanpa henti.
  • Bagaimana kembangkan rangkaian ejen dengan 4 formula proven!

Speaker #1
Juraidah Mohamad
(Networking Business Expert)

Kak Ju sebenarnya ada pengalaman pahit dengan bisnes networking. Sebelum ini Kak Ju pernah berjaya unlock pangkat yang tertinggi di dalam satu company networking tempatan, namun Kak Ju hampir diisytiharkan bankrupt kerana terlalu banyak hutang yang Kak Ju buat untuk kembangkan bisnes networking tersebut.

Kemudian, untuk membayar semula hutang-hutang lama, Kak Ju terpaksa melibatkan diri dengan bisnes insurance. Tapi pendapatan daripada bisnes insurance masih tak mampu untuk Kak Ju bayar hutang lama.

Pada tahun 2013, Kak Ju beranikan diri untuk mulakan semula bisnes networking melalui platform dan strategi baru. Walaupun pada masa tersebut Kak Ju agak skeptikal dengan bisnes networking akibat daripada pengalaman pahit dalam company lama.

Alhamdulillah, dengan izin Allah kali ini Kak Ju berjaya menjadi antara Top 1 earner di Malaysia dan Top 2 di peringkat Global.

Pendapatan Kak Ju setiap bulan 6 angka secara konsisten.

Dan bonus yang company berikan dari 1 cheque yang Kak Ju terima pada awal tahun ini pun mencecah lebih RM3juta. Ini pendapatan yang Kak Ju sendiri tak pernah bayangkan sebelum ini.

Asbab daripada kejayaan-kejayaan tersebut, Kak Ju selalu mendapat jemputan untuk berkongsi pengalaman di peringkat antarabangsa.

Insyaallah dalam Facebook Group ini Kak Ju akan berkongsikan apa strategi yang Kak Ju lakukan & bagaimana kita sama-sama boleh duplicate.

Speaker #2
Rahman Basri
(Internet Marketing Expert)

Saya memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti lagi, iaitu pada Tahun 2009.

Alhamdulillah dalam tempoh lebih 10 tahun ini, saya ada menjalankan pelbagai bisnes secara online. Dan di samping itu, ada juga membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, travel agensi, bisnes makanan, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan 'online marketing strategist' untuk merangka strategi dan kempen pemasaran secara online.

Beberapa institut pengajian tinggi dan syarikat swasta menjemput saya untuk berkongsi ilmu dan pengalaman dalam bidang keusahawan secara online.

Insyaallah di dalam Facebook Group ini saya akan kongsikan bagaimana untuk anda automasikan bisnes networking anda menggunakan strategi internet marketing.

Apa Kata 'Pakar' Berkenaan Bisnes Networking?

Jom Sertai Facebook Group Networking Mastery RM49 Percuma Sahaja!

UPGRADE (OPTIONAL)

"Nak Tahu Kaedah Berkesan Tarik Lebih Ramai Pelanggan Melalui Facebook Ads Untuk Bisnes Networking?"

Khas buat anda yang ingin belajar menghasilkan iklan di Facebook Ads untuk bisnes Networking dan belajar teknik menulis ayat iklan copywriting dengan lebih terperinci, saya sarankan agar anda dapatkan juga Video Facebook Ads ini.

Saya ada ajarkan cara mudah menghasilkan iklan & teknik menulis copywriting beserta contoh untuk memudahkan pemahaman anda.

  • Di dalam video ini saya ada kongsikan bagaimana strategi membina iklan di Facebook Ads yang berkesan untuk bisnes Networking - tujuannya supaya anda dapat menarik lebih ramai pelanggan.
  • Cara praktikal untuk anda mula membina copywriting yang berkesan.
  • Ramai ejen bisnes Networking yang mengadu kerana takda idea nak tulis apa dalam copywriting mereka. Saya tunjuk beberapa contoh sumber rujukan dan copywriting bagi memudahkan pemahaman untuk anda terus apply selepas menonton video online.

Testimoni Peserta

Sebelum ni saya pernah try beberapa kali untuk buat Facebook ads dan kebanyakan ads tersebut saya terpaksa stop selepas 7 hari sebab reach yang tersangat rendah biarpun bajet yang saya letakkan adalah agak besar.

Alhamdulilah, lepas join kelas bersama Tuan Rahman ni barulah saya dapat satu gambaran yang cukup jelas untuk kita jalankan kempen fb ads dengan sangat berkesan!

Isman Sahidun
Isman Sahidun Online Entreprenuer

Alhamdulillah. Perkongsian yang sangat bermanfaat dari Tuan Rahman Basri buat kami yang ingin pelajari secara teknikal berkaitan fbads ini.

Pelajaran yang mudah untuk difahami. Bab copywriting tu menarik. Wujudkan masalah prospek kita dan cipta persoalan serta terangkan sedikit berkaitan bisnes kita. Simple je rupanya nak buat copywriting ni.

Shahrulnizam Sabar
Shahrulnizam Sabar Online Entreprenuer

Setelah saya habis beribu ringgit belajar tentang Facebook Ads, membazirkan banyak waktu utk belajar..

Akhirnya saya berjaya dapat faham kan bagaimana nak buat fb ads untuk bisnes saya dengan cara yang sangat2 tersusun, explanation yang sangat ringkas tapi tersangat jelas.

Terima kasih.

Shah Aizat
Shah Aizat Online Entreprenuer

Upgrade Cuma Serendah RM79 RM20 Sahaja!

Klik salah SATU butang di bawah untuk buat pendaftaran sekarang!
[easy-pricing-table id="1926"]