"Nak Tahu Kaedah Berkesan Tarik Lebih Ramai Pelanggan Melalui Facebook Ads Untuk Bisnes Networking"


Sebelum ni saya pernah try beberapa kali untuk buat Facebook ads dan kebanyakan ads tersebut saya terpaksa stop selepas 7 hari sebab reach yang tersangat rendah biarpun bajet yang saya letakkan adalah agak besar.

Alhamdulilah, lepas join kelas bersama Tuan Rahman ni barulah saya dapat satu gambaran yang cukup jelas untuk kita jalankan kempen fb ads dengan sangat berkesan!

Isman Sahidun
Isman Sahidun Online Entreprenuer

Assalamualaikum dan hai, saya Rahman Basri.

Untuk pengetahuan anda kelas online ini adalah 'extended version' bagi kelas online Facebook Ads Mastery yang pernah saya kendalikan sebelum ini.

Disebabkan ada ramai peserta kelas online tersebut yang menjalankan bisnes Networking, jadi saya bercadang untuk kendalikan satu lagi kelas online lanjutan khas, iaitu Networking Ads Mastery - untuk berkongsikan strategi iklan bisnes networking.

shadow-ornament

Apa yang anda bakal pelajari di dalam kelas online Networking Ads Mastery?

shadow-ornament
  • Di dalam kelas online ini saya ada kongsikan bagaimana strategi membina iklan di Facebook Ads yang berkesan untuk bisnes Networking - tujuannya supaya anda dapat menarik lebih ramai pelanggan.
  • Cara praktikal untuk anda mula membina copywriting yang berkesan. Ramai ejen bisnes Networking yang mengadu kerana takda idea nak tulis apa dalam copywriting mereka. Saya tunjuk beberapa contoh sumber rujukan dan copywriting bagi memudahkan pemahaman untuk anda terus apply selepas kelas online.
  • CASESTUDY bagaimana rakan saya, seorang kerani yang berjaya bina team Networking beliau dan berjaya close lebih RM100,000 sales setiap bulan.
shadow-ornament

Berapa Yuran Kelas Online Ini?

shadow-ornament

Pada asalnya saya bercadang untuk kenakan yuran pendaftaran bagi sesiapa yang ingin menyertai kelas online ini.

Namun sebagai pengenalan, saya berbesar hati untuk buka pendaftaran kelas online ini secara PERCUMA.

Walaupun pendaftaran kelas ini adalah percuma, Insyaallah anda akan belajar strategi yang dah terbukti berkesan dan bakal membuka minda anda berkenaan strategi Facebook Ads bagi bisnes Networking.

  • Tarikh : 14 Ogos 2021 (Sabtu)
  • Masa: 10.00 pagi - 12.00 pm
  • Kelas online ini akan dibuat melalui aplikasi Zoom meeting.
shadow-ornament

Feedback dari Peserta Kelas Online Ads Mastery:

shadow-ornament

Alhamdulillah. Perkongsian yang sangat bermanfaat dari Tuan Rahman Basri buat kami yang ingin pelajari secara teknikal berkaitan fbads ini.

Pelajaran yang mudah untuk difahami. Bab copywriting tu menarik. Wujudkan masalah prospek kita dan cipta persoalan serta terangkan sedikit berkaitan bisnes kita. Simple je rupanya nak buat copywriting ni.

Shahrulnizam Sabar
Shahrulnizam Sabar Online Entreprenuer

Terima kasih atas perkongsian ilmu yang berguna.

Ni first time saya belajar ads, sangat berbaloi. Selepas sertai kelas online ni, baru saya tahu banyaknya benda yang saya terlepas pandang semasa buat ads, nak dapat sale pun susah. Lepasni, saya akan buat ads guna formula yang tuan kongsikan untuk bisnes saya.

Aishah Izani
Aishah Izani Online Entreprenuer

Setelah saya habis beribu ringgit belajar tentang Facebook Ads, membazirkan banyak waktu utk belajar..

Akhirnya saya berjaya dapat faham kan bagaimana nak buat fb ads untuk bisnes saya dengan cara yang sangat2 tersusun, explanation yang sangat ringkas tapi tersangat jelas.

Terima kasih.

Shah Aizat
Shah Aizat Online Entreprenuer

Lengkapkan Borang Di Bawah Untuk Mendaftar!

(Pendaftaran percuma ini dibuka terhad buat 100 orang peserta terawal sahaja!)

×
New Sign Up