Bagaimana Memulakan Bisnes Online Dengan Menjual Produk Yang High Demand & Repeat Sales Yang Tinggi


Sertai webinar percuma ini dan belajar bagaimana memilih bisnes online yang boleh berikan keuntungan kepada anda secara pasif setiap bulan.

Apa Yang Anda Bakal Belajar?

 • Apakah kriteria produk yang mudah dijual dan boleh berikan anda repeat sales yang tinggi setiap bulan?
 • Bagaimana untuk bermula walaupun anda masih ZERO dalam bisnes online?
 • Apakah kesilapan ramai orang yang memulakan bisnes online?
 • BONUS: Casestudy bagaimana jana RM9k+ walaupun buat bisnes online hanya secara part time.

Apa Feedback Daripada Peserta Yang Dah Mengikuti Webinar Ini?

Amy hamidah

Selepas apply ilmu yang diajarkan oleh Tuan Rahman, bulan lepas saya berjaya dapat pendapatan tambahan sebanyak RM9,104 secara pasif. Terima kasih tuan Rahman kongsikan ilmu sangat berguna ini!

Amy hamidah Kerani, Klinik Kesihatan
Rizuin

Saya mula join bisnes online ini sejak September 2020, sebabnya waktu PKP terkurung tak tahu nak buat apa. Tergerak nak belajar bisnes online.

Saya bersama team berjaya hasilkan jualan sebanyak RM104,287.82.

Rizuin Ex-Vice President Multinational Bank
Zaharah Osman

Sebelum ni saya ada butik di Bangi Gateway, tapi terpaksa tutup sebab covid. Butik tak boleh buka, tapi kena bayar sewa.

Jadi Kak Za teruskan online saja. Belajar inline bisnes ini sejak Sept 2020. Mula kenal sebab tengah cari kelas marketing. Alhamdulillah sejak Sept 2020 hingga kini dah setahun bersama bisnes ini dengan sangat gembira.

Dapat bantu ramai yang memerlukan untuk sihat badan dan kewangan. Sales pun cecah lebih RM150,000!

Zaharah Osman Bekas Guru & Usahawan Butik

DAFTAR sekarang untuk akses ke ruangan webinar online ini secara PERCUMA!

arrow

Upgrade (Optional!)


Tunggu dulu! Sebelum anda daftar Webinar PERCUMA di atas, saya ada tawaran 2 lagi video tambahan sebagai combo istimewa buat anda hari ini!


#1 - Video Copywriting Mastery

Khas buat anda yang ingin belajar teknik menulis ayat iklan copywriting dengan lebih terperinci, saya sarankan agar anda dapatkan juga Video Copywriting Mastery ini.

Saya ada ajarkan cara mudah menulis copywriting beserta contoh untuk memudahkan pemahaman anda.

 • Di dalam video Copywriting Mastery ini, anda akan belajar step by step bagaimana untuk membina copywriting dengan kaedah yang lebih simple dan proven untuk mempromosikan produk anda melalui social media.
 • Anda juga akan belajar beberapa contoh teknik penulisan iklan yang Tuan Rahman selalu gunakan dalam kebanyakan kempen Facebook ads yang beliau kendalikan. Insyaallah anda lebih mudah faham kerana ada contoh praktikal.
 • Anda bakal pelajari formula penulisan copywriting yang mesra Facebook / Instagram ads. Ini akan memudahkan anda untuk hasilkan iklan-iklan yang lebih mudah di 'approve' oleh Facebook ads.
 • Jika sebelum ini anda pernah belajar teknik copywriting yang agak complicated, anda akan gembira selepas belajar method copywriting yang Tuan Rahman ajarkan dalam video ini. Sangat mudah untuk anda apply terus!

Insyaallah, melalui video Copywriting Mastery ini anda akan belajar banyak ilmu baru bagaimana untuk mula menulis ayat posting dan iklan di media sosial dengan berkesan bagi menarik lebih ramai pelanggan.

#2 - Video 10X Masterclass

Melalui video ini, anda akan belajar strategi bagaimana untuk dapatkan prospek dan ejen dengan cara 10X lebih pantas daripada biasa!

 • Ketahui 3 langkah bagaimana untuk dapatkan prospek dengan lebih pantas melalui sosial media.
 • Bagaimana kembangkan rangkaian ejen dengan 4 formula proven!
 • Strategi untuk automasikan proses marketing & closing supaya anda tidak menghadap whatsapp pagi, petang, siang & malam tanpa henti.
 • BONUS: Casestudy bagaimana hasilkan jualan RM1juta sebulan!

Untuk dapatkan akses ke pakej COMBO yang merangkumi WEBINAR, Video Copywriting Mastery & Video 10X Masterclass ini, anda hanya perlu bayar serendah RM29 sahaja!

Upgrade Cuma Serendah RM29 Sahaja!

arrow

Daftar Webinar Sekarang!

Anda boleh pilih salah satu pakej berikut di ruangan borang pendaftaran:


*PERCUMA
- Webinar sahaja
*UPGRADE RM29 - Webinar + Video Copywriting Mastery + Video 10X Masterclass (Recommended!)

 

PERHATIAN: Selepas mendaftar, nanti anda boleh pilih mana-mana tarikh yang anda available untuk ikuti siri webinar online masterclass ini secara percuma!