[Webinar Percuma]

Bagaimana Pilih Produk Yang High Demand & Repeat Sales Yang Tinggi!


Sertai webinar ini dan belajar bagaimana memilih bisnes online yang boleh berikan keuntungan kepada anda secara pasif setiap bulan.


Apa Yang Anda Bakal Belajar?

 • Apakah kriteria produk yang mudah dijual dan boleh berikan anda repeat sales yang tinggi setiap bulan?
 • Bagaimana untuk bermula walaupun anda masih ZERO dalam bisnes online?
 • Apakah kesilapan ramai orang yang memulakan bisnes online?
 • BONUS: Casestudy bagaimana jana RM9k+ walaupun buat bisnes online hanya secara part time.

Apa Feedback Daripada Peserta Yang Dah Mengikuti Webinar Ini?

Amy hamidah

Selepas apply ilmu yang diajarkan oleh Tuan Rahman, bulan lepas saya berjaya dapat pendapatan tambahan sebanyak RM9,104 secara pasif. Terima kasih tuan Rahman kongsikan ilmu sangat berguna ini!

Amy hamidah Kerani, Klinik Kesihatan
Rizuin

Saya mula join bisnes online ini sejak September 2020, sebabnya waktu PKP terkurung tak tahu nak buat apa. Tergerak nak belajar bisnes online.

Saya bersama team berjaya hasilkan jualan sebanyak RM104,287.82.

Rizuin Ex-Vice President Multinational Bank
Zaharah Osman

Sebelum ni saya ada butik di Bangi Gateway, tapi terpaksa tutup sebab covid. Butik tak boleh buka, tapi kena bayar sewa.

Jadi Kak Za teruskan online saja. Belajar inline bisnes ini sejak Sept 2020. Mula kenal sebab tengah cari kelas marketing. Alhamdulillah sejak Sept 2020 hingga kini dah setahun bersama bisnes ini dengan sangat gembira.

Dapat bantu ramai yang memerlukan untuk sihat badan dan kewangan. Sales pun cecah lebih RM150,000!

Zaharah Osman Bekas Guru & Usahawan Butik

DAFTAR sekarang untuk akses ke ruangan webinar online ini secara PERCUMA!

arrow

Upgrade (Optional!)


Tunggu dulu! Sebelum anda daftar Webinar PERCUMA ini, saya ada tawaran istimewa buat anda hari ini!


Khas buat anda yang ingin menguasai kemahiran penting dalam membina iklan yang berkesan, supaya anda dapat menarik lebih ramai pelanggan membeli produk anda.

Saya sarankan agar anda tonton juga Video Facebook Ads Mastery ini, kerana saya ada kongsikan cara mudah menghasilkan iklan yang lebih berkesan melalui Facebook Ads.

#1 - Video Facebook Ads Mastery

 • Modul di dalam kelas online ini saya hasilkan berdasarkan pengalaman saya menjalankan pelbagai kempen pengiklanan melalui Facebook ads sejak 10 tahun lepas. Ianya bukan sekadar teori, tetapi adalah based on pengalaman yang praktikal.
 • Saya yakin ramai orang tahu buat iklan, tapi tak ramai yang mahir bagaimana nak menulis ayat iklan yang bagus yang boleh menarik potential customer dengan betul.
 • Saya juga bakal kongsikan formula bagaimana untuk anda tingkatkan budget pengiklanan anda daripada kurang RM100 sehari kepada RM1,000 sehari.
 • Ramai usahawan takut untuk tingkatkan budget pengiklanan di Facebook kerana takut rugi. Insyaallah jika anda memahami formula ini, ia akan bantu anda untuk elakkan daripada rugi semasa melaburkan kos iklan. Bahkan anda akan senang hati meningkatkan budget harian anda di Facebook ads. Percayalah!

Ini feedback sebahagian mereka yang dah tonton video Facebook Ads Mastery ini:

#2 - Manual Teknikal Facebook Ads

 • Di dalam ebook manual ini, saya ada kongsikan bagaimana langkah demi langkah untuk anda setup iklan anda. Insyaallah dengan adanya manual ebook ini anda akan lebih mudah untuk hasilkan iklan anda di Facebook Ads.
 • Anda boleh print manual ini untuk memudahkan rujukan semasa anda sedang menghasilkan iklan kelak. Jangan risau, manual ini adalah yang terkini untuk tahun ini.

Ini feedback sebahagian mereka yang dah apply teknik daripada manual Facebook Ads ini:

#3 - Facebook Group Support

 • Untuk membantu anda selepas menonton video ini, saya juga ada menyediakan group support untuk memudahkan anda bertanya soalan.
 • Saya yakin, pembelajaran Facebook ads ini tidak cukup dengan hanya menonton video panduan ini, tetapi anda akan lebih faham selepas anda praktikkan sendiri ilmu yang saya kongsikan di dalam video ini.
 • Justeru, jika anda menghadapi kesulitan atau mempunyai sebarang persoalan lanjut, anda boleh gunakan ruangan support ini untuk bertanya. Insyaallah saya akan cuba bantu sebaik yang mungkin

Ini feedback sebahagian mereka yang dah berada di dalam Group Support Facebook Ads saya ini:

#4 - Video Copywriting Mastery

 • Di dalam video online Copywriting ini, anda akan belajar step by step bagaimana untuk membina copywriting dengan kaedah yang lebih simple dan proven untuk mempromosikan produk anda melalui Facebook ads.
 • Ini adalah teknik penulisan iklan yang saya selalu gunakan dalam kebanyakan kempen Facebook ads yang saya jalankan.
 • Alhamdulillah, dengan menggunakan kaedah copywriting ini, iklan-iklan yang saya hasilkan lebih mudah di 'approve' oleh Facebook ads dan ianya berjaya menarik lebih ramai pelanggan membeli produk-produk yang saya promosikan.
 • Jika sebelum ini anda pernah belajar teknik copywriting yang agak complicated, anda akan gembira selepas belajar method copywriting yang saya ajarkan dalam video ini. Sangat mudah untuk anda apply hari ini!

#5 - Video Strategi Rekrut Ejen

 • Ketahui 3 langkah bagaimana untuk dapatkan prospek dengan lebih pantas melalui sosial media.
 • Bagaimana kembangkan rangkaian ejen dengan 4 formula proven!
 • Strategi untuk automasikan proses marketing & closing supaya anda tidak menghadap whatsapp pagi, petang, siang & malam tanpa henti.

Upgrade Cuma Serendah RM40 Sahaja!

Ya, untuk anda dapatkan akses ke WEBINAR beserta pakej COMBO Istimewa yang merangkumi Video Facebook Ads Mastery, Ebook Manual Teknikal Facebook Ads, Video Copywriting Mastery, Facebook Group Support, Video Rekrut Ejen 10X... anda hanya perlu bayar serendah RM40 sahaja!

arrow

Daftar Webinar Sekarang!

Anda boleh pilih salah satu pakej berikut di ruangan borang pendaftaran:


*PERCUMA
- Webinar sahaja
*RM40 - Webinar + COMBO Istimewa (Recommended!)

 

PERHATIAN: Selepas mendaftar, nanti anda boleh pilih mana-mana tarikh yang anda available untuk ikuti siri webinar online masterclass ini secara percuma!