Jemputan Affiliate Program Kelas Online 'Digital Product Mastery'


Hai, saya Rahman Basri.

Hari ini saya amat mengalu-alukan untuk tuan / puan menjadi ejen affiliate untuk bersama mempromosikan kelas online 'Digital Product Mastery' ini kepada lebih ramai orang dan jana komisyen lumayan daripada setiap jualan yang tuan / puan hasilkan.

Kelas online ini baru sahaja dilancarkan awal bulan September 2020 dan setakat ini sudah ada 300 yang berdaftar menyertai kelas online ini di Facebook Group.

Di dalam kelas online ini saya akan ajarkan cara praktikal bagaimana peserta boleh jana fast income melalui jualan produk digital, iaitu sekurang-kurangnya RM100 sehari.

Bayangkan jika setiap hari mereka konsisten boleh hasilkan pendapatan tambahan RM100, sebulan mereka dah boleh capai RM3000 dengan satu produk digital.

Mungkin sesetengah orang beranggapan jumlah ini sangat rendah nilainya, tapi alangkah seronoknya jika income ini boleh diperoleh secara pasif setiap bulan.

Umpama anda mempunyai rumah sewa yang beri anda pasif income sebanyak RM3000 sebulan, banyak tuu!

Sebab itulah di dalam kelas online ini, saya kongsikan overview yang sedikit berbeza berkenaan potensi jualan produk digital ini.

Fokus saya adalah untuk membantu peserta bina aset digital yang boleh berikan anda RM2K-RM3K passive income setiap bulan dengan jualan satu-satu produk digital yang mereka hasilkan.

Setiap peserta diberikan KPI minimum untuk capai sekurang-kurangnya RM2,000 - RM3,000 sebulan.

Bagi saya, KPI ini lebih mudah untuk dicapai oleh setiap orang terutamanya bagi mereka masih baru (newbie) dalam bisnes produk digital ini.

Ini contoh salah satu produk digital yang saya baru launch minggu lepas.

Seperti yang saya kongsikan dalam sesi kelas online, target KPI minimum sales sebulan untuk produk ini cuma serendah RM2,000 - RM3,000.

Jika dapat lebih daripada itu, Alhamdulillah dah dikira bonus. 😉

Jika konsisten setiap hari boleh close dalam 3-5 customer, Insyaallah boleh capai KPI tersebut.

Ini contoh kelas online yang saya kendalikan.

Ianya menggunakan Facebook Live, ia lebih interaktif kerana boleh berinteraksi secara direct dengan peserta yang mengikuti sesi live.

Saya amat berbesar hati jika tuan / puan bersama-sama menyertai program affiliate kelas online 'Digital Product Mastery' ini.

Bukan sahaja dapat jana komisyen lumayan untuk setiap pendaftaran peserta, bahkan kita dapat bantu lebih ramai orang untuk belajar ilmu mahal ini.

Ilmu bisnes produk digital ini kini sudah jarang diajarkan, jika ada pun kos untuk belajar sangat mahal.

Jadi kelas online ini saya perkenalkan untuk bantu lebih ramai orang melihat peluang bisnes ini untuk jana duit tambahan setiap bulan secara pasif.

Boleh daftar program affiliate melalui pautan di bawah:

DAFTAR AFFILIATE

*Kod laluan pendaftaran affiliate: bismillah

  • Yuran kelas online RM50
  • Komisyen RM25