BONUS - Idea Bisnes Ramadhan


Terima kasih kerana anda telah mendapatkan Ebook Idea Bisnes Ramadhan!

Sebagai BONUS eksklusif, saya berbesar hati untuk berikan anda akses kepada ebook saya yang berikut secara percuma.

Di dalam Ebook casestudy ini saya ada kongsikan antara contoh bisnes yang saya jalankan dan berjaya hasilkan jualan 5-6 angka pada bulan Ramadhan yang lepas.

Untuk dapatkan akses ini secara percuma, anda hanya perlu klik button di bawah dan submit feedback atau testimoni untuk Ebook Idea Bisnes Ramadhan ini.

Pada bahagian ‘your message’, sila tuliskan review dan testimoni anda untuk Ebook Idea Bisnes Ramadhan.

Anda boleh kongsikan juga IDEA nombor berapa yang anda paling suka daripada 22 idea bisnes tersebut, dan kenapa anda suka dengan idea tersebut?

Selepas hantar review, nanti team saya akan emelkan ebook Casestudy ini kepada anda secara percuma.

 

Contoh Feedback:

Saya suka idea #1, #2 dan #9. Idea2 tu, tak payah disuruh pon memang saya akan beli sekali atau dua kali seminggu untuk seisi keluarga besar, 15 org.

Jadi seorang pelanggan macam saya ni boleh dapat untung kasar rm100-rm200 sebulan. Bayangkan bila dapat jaga 40 pelanggan macam saya....ok la kan 😉 Bagi saya, idea-idea bisnes yang Tuan Rahman Basri susun dalam ebook ni boleh jadi pencetus untuk bermacam2 idea bisnes praktikal yang lain.

Mungkin juga, idea bisnes itu boleh diteruskan selepas Ramadhan sebagai salah satu sumber pendapatan 😊.

Ihsan bahri
Ihsan bahri Entreprenuer

Tahniah dan Syabas saya ucapkan kepada Rahman Basri dengan wujudnya Ebook Idea Praktikal Buat Duit sewaktu Bulan Ramadhan.

PERTAMA, tipulah kalau salah satu dari semua idea ini langsung tak bermanfaat buat pembaca. Berasap beb kepala dengan idea yang dikongsikan 😍

KEDUA, saya terhenti lama dan ulang kali membaca pada idea #7 tapi bukan kerana idea bisnes yang dikongsikan sebaliknya cara untuk positioning produk kita. Bab ni mahal pada saya sebab selalu diabaikan 👍👍

KETIGA, most of idea yang dikongsikan, supaya kita jangan sibuk nak start dengan produk sendiri sebab itulah yang biasanya menjadi penghalang untuk kita mula berniaga disebabkan duk fikir mana nak cekau duit untuk start 😅

Secara keseluruhan, ebook Idea Praktikal Buat Duit ini sangattttt memberi inspirasi untuk menjana income mudah. Good luck!!!

Khairil Hafidz
Khairil Hafidz Online Entreprenuer
Contoh: facebook.com/namaanda