Ketahui Strategi Bagaimana Hasilkan Jualan 5 Angka Sehari Melalui Online!

Screenshot di atas ini adalah RESULT jualan dalam tempoh sehari oleh salah seorang bekas peserta program saya sebelum ini.

Dalam tempoh sehari beliau berjaya hasilkan jualan mencecah lebih RM27,000!

Ketika beliau hasilkan jualan ini, beliau masih lagi bekerja sepenuh masa.

Maksudnya, setiap bulan di samping beliau memperoleh gaji daripada kerjaya hakiki, beliau juga berjaya menambah pendapatan melalui perniagaan online yang beliau lakukan.

Bayangkan jika anda mendapat extra 5 angka setiap bulan daripada perniagaan internet yang anda jalankan secara part time, tentu seronok kan?

Hai, Assalamualaikum.

Nama saya Rahman Basri. 

Ini adalah antara modul yang saya ada kongsikan di dalam Program Online Mentoring - Bagaimana anda boleh hasilkan jualan sehingga 5 angka sehari melalui perniagaan online.

Adakah ianya MUSTAHIL?

Ia tak mustahil.

Kerana jika anda ada ILMU dan STRATEGI yang betul, Insyaallah anda boleh capai jualan sekurang-kurangnya 5 angka dalam sehari.

Anda boleh baca feedback daripada sebahagian peserta yang pernah mengikuti program bersama saya:

Alhamdulillah, terima kasih tuan Rahman Basri kerana berkongsi ilmu power tentang online marketing.

Selama 2 bulan praktikkan ilmu yang diajar, sales saya dah cecah RM129k!

Asyraf Azmin
Asyraf Azmin Entreprenuer

"Dalam tempoh 24 jam, selepas praktikkan strategi yang diajarkan oleh Tuan Rahman, Alhamdulillah saya telah hasilkan lebih RM40,000 jualan dalam tempoh tersebut!"

Zul Ariffin
Zul Ariffin Pensyarah

 

Untuk pengetahuan anda, saya telah menjalankan bisnes online sejak tahun 2009 lagi.

Alhamdulillah, sehingga tahun ini sudah lebih 10 tahun saya berkecimpung secara sepenuh masa dengan bisnes ini.

Saya dapati antara KUNCI kejayaan dalam membantu membina bisnes internet yang berjaya ialah apabila kita dapat kuasai ilmu terutamanya dalam bidang Online Sales & Online Marketing.

Sebab itulah tercetusnya idea untuk saya hasilkan Program Online Mentoring bagi membantu lebih ramai orang belajar dan menguasi ilmu-ilmu ini secara intensif.

 

Alhamdulillah, sebelum ini juga saya pernah dijemput untuk berkongsikan ilmu berkenaan online marketing ini di dalam program yang dihadiri ratusan ke ribuan peserta.

arrow

Program Online Mentoring Bersama Rahman Basri

Kuasai Strategi Online Marketing & Sales Terkini 2022!

Di dalam program ini, saya telah sediakan beberapa modul khas berkenaan strategi online marketing & sales.

Anda boleh rujuk setiap video ini sebagai guideline untuk anda hasilkan jualan melalui bisnes online.

Dan anda tak perlu bimbang, modul-modul yang saya hasilkan ini adalah 'direct to the point' kerana ia adalah 100% based on pengalaman saya sendiri sepanjang lebih 10 tahun di dalam bidang internet marketing ini.

Ianya bukanlah sekadar teori semata-mata, tapi ia adalah proven method berdasarkan pengalaman saya di dalam bisnes ini sepanjang lebih 10 tahun.

Insyaallah ianya sarat dengan praktikal untuk bantu anda untuk kuasai setiap ilmu ini dengan lebih mudah dan pantas.

Selama ni saya hanya belajar tentang emel marketing, affiliate ni dari pakcik Google dan Youtube je. Rasa macam dah tau banyak benda.

Tapi rasa macam ada yang tak complete. Kalau nak tanya apa-apa pun susah. Jadi bila saya dapat tau je Tuan Rahman Basri ada buat program, saya tak teragak-agak untuk join. Sebab saya dah lama follow beliau dari 2009 lagi tak silap.

Betul tekaan saya. Memang ada yang tak complete dengan apa yang selama ni saya belajar. Fundamental sama, cuma strategi yang beliau tunjukkan lebih clear! Saya nampak terus step by step apa yang boleh saya terus implement untuk bisnes saya.

Ilmu ini yang saya cari selama ni. Macam mana nak buat passive income melalui database dan emel marketing. Sebelum ni saya ingat benda ni terlalu complicated. Sebenarnya tak complicated mana bila Tuan Rahman 'memecahkan' secret untuk buat sale 4-5 angka sebulan secara tenang dari rumah atau mana-mana sahaja.

Highly recomended jika anda serius nak tau 'proven techniques' utk jana income dengan tenang menggunakan produk digital. TQ Tuan RB!

Syafiq Taib
Syafiq Taib Entreprenuer

Apa Yang Akan Diajarkan Di Dalam Program Online Mentoring Ini?


1. Di dalam program Online Mentoring ini, antara modul utama yang anda akan belajar ialah bagaimana untuk menggunakan Sosial Media secara berkesan sama ada untuk mengumpul lead prospek, ataupun untuk hasilkan jualan lumayan setiap hari.

Saya juga ada hasilkan video tutorial yang akan bantu guide anda untuk setup kempen pengiklanan di Facebook & Instagram dengan berkesan, bermula dengan budget serendah RM10 - RM1,000 sehari.

2. Selain itu, melalui program Online Mentoring ini anda juga akan belajar modul membina website dan landing page.

Masa mula-mula dengan bisnes internet pada tahun 2009 dulu, website adalah benda pertama yang saya belajar untuk hasilkan. Masa tu saya banyak spend masa untuk explore sendiri bagaimana nak hasilkan website daripada kosong.

Website tersebut ambil masa hampir sebulan untuk saya siapkan sendiri. 😉

Namun di dalam program Mentoring ini, anda jangan risau kerana anda tidak perlu spend sampai sebulan hanya nak siapkan 1 website anda.

Saya akan tunjukkan apakah tools yang saya gunakan untuk hasilkan website untuk kebanyakan produk saya. Dengan menggunakan tools ni, website saya dapat disiapkan dalam tempoh lebih pantas - kurang 24 jam!

Ini antara contoh website landing page yang anda bakal hasilkan. Ianya lengkap dengan sistem tempahan yang sistematik.

Dan untuk pengetahuan anda, landing page sebegini telah hasilkan lebih 6 angka jualan untuk bisnes saya.

Biasanya jika anda upah web developer untuk hasilkan landing page sebegini, mereka akan kenakan caj sekitar RM500 - RM1000!

(Bayangkan anda boleh jimat ratusan ke ribuan ringgit dengan hanya menghasilkan web landing page sendiri)

Jadi untuk memudahkan pembelajaran anda, saya ada sediakan tutorial step by step bagaimana hasilkan website daripada zero.

Anda boleh rujuk tutorial ini pada bila-bila masa sehingga anda boleh berjaya hasilkan website / landing page anda sendiri tanpa perlu upah mana-mana web designer & developer lagi.

Dan yang paling menarik juga ialah saya akan kongsikan bagaimana untuk anda membina copywriting content yang berkesan untuk mempengaruhi prospek membeli produk yang ditawarkan di website anda.

3. Khas buat anda yang masih belum memiliki sebarang bisnes dan produk yang ingin dijual, jangan bimbang kerana di dalam program ini juga saya ada kongsikan bagaimana untuk memilih produk dan membina sales funnel untuk bisnes anda.

Ini adalah ilmu asas yang wajib untuk anda kuasai supaya anda boleh jalankan bisnes secara long term.

4. Selain itu, di dalam program Online Mentoring ini anda juga akan belajar tentang Email Marketing dengan lebih mendalam.

Ini adalah antara contoh sistem yang saya akan ajarkan kepada anda di dalam modul Email Marketing.

Anda boleh gunakan sistem ini untuk mengumpul email lead dan menghantar emel kepada prospek anda dengan mudah dan pantas.

Saya dah gunakan sistem ini sejak tahun 2010 lagi untuk uruskan lebih 10,000 database emel pelanggan saya. Alhamdulillah sistem ini telah bantu saya generate ribuan ringgit setiap bulan secara konsisten.

Di dalam program Mentoring ini, saya akan ajarkan cara bagaimana untuk anda mulakan kempen Email Marketing anda sendiri kelak.

Sebelum ni saya banyak belajar hal-hal pemasaran internet melalui buku, ebook, tengok video-video youtube dan sebagainya.

Boleh juga kata saya jenis yang belajar sendiri. Dari cara nak beli domain hosting, install wordpress sehinggalah pasang pixel fb ads dan run google ads.

Sepanjang 10 tahun penglibatan dalam pemasaran internet, ini kali pertama saya belajar direct bersama Tuan Rahman.

Serius... sebelum ni tak pernah join program sebegini atas pelbagai alasan. Saya fikir banyak kali bila partner saya, Dr. Taufiq ajak saya pergi belajar direct dengan Tn. Rahman Basri.

Sebab saya boleh agak, apa yang bakal diajar oleh beliau.

Saya kata kat Dr, nanti mesti belajar pasal autoresponder, followup dan affiliate. Biasalah, saya dah lama buat pemasaran internet, tahu segala mak bapak strategi, kononnyalah...

Egonya saya. 😆

Tapi, Dr. Taufiq berjaya yakinkan saya untuk berguru dengan Rahman Basri. Dan ya, memang betul tanggapan saya. Beliau ajar apa yang saya ceritakan kepada Dr.

Terus terang apa yang beliau ajar, saya dah tahu. Tapi, saya terbuka mata.

Sebelum ini, strategi yang saya gunakan untuk pemasaran produk Proparenting agak kasar dan tidak kemas. Tapi ajaran Tn. Rahman membolehkan saya susun semula strategi yang lebih halus dan lebih bersistematik.

Kalau dulu, stratategi yang saya gunakan umpama senapang patah, tapi lepas belajar dengan Tuan Rahman ni, ia bakal berubah menjadi sniper rifle yang lebih tepat tembakannya. 🙂

Nampak gaya, masuk gua balik untuk penstrukturan semula aktiviti pemasaran.

Terima kasih Tuan Rahman Basri dengan perkongsian strategi yang lebih berkuasa.

Dari pengalaman ini apa yang saya belajar, walaupun kita tahu macam-macam ilmu, strategi, teknik, walau kita tahu 1001 macam perkara, pasti ada ilmu baru yang boleh kita tambah dan upgred kepada gedung ilmu yang kita sudah ada.

Simple je strategi tu, tapi orang selalu terlepas pandang.

Rammel Firdaus
Rammel Firdaus Entreprenuer

 

Sebenarnya ada pelbagai lagi modul menarik yang anda bakal belajar di sepanjang program Mentoring ini secara online, antaranya:

 • Website & landing page
 • Facebook Ads
 • Email Marketing
 • Personal Branding
 • Blog Marketing
 • Affiliate Marketing
 • Social Media Marketing
 • Sales Funnel
 • Digital Product
 • Online Design

Percayalah, jika anda berjaya kuasai ilmu Online Marketing & Sales di atas, anda akan jadi lebih mudah untuk bina dan kembangkan bisnes anda kelak.

Yang menariknya, untuk jadikan program Mentoring ini fleksibel untuk anda yang mungkin sibuk dengan komitmen harian anda..  Anda boleh ikuti sesi Mentoring ini dari mana-mana sahaja, selagi anda boleh akses kepada talian internet yang bagus.

Pergi berguru dengan tuan Rahman Basri, padat dengan ilmu.

Antara input yang saya dapat ialah bagaimana untuk kumpul leads dengan ads, cara nak growkan subscribers, cara nak monitize bila dah ada subscribers & cara free untuk kumpul lebih leads dari media sosial.

Ini adalah benda fundamental yang sangat penting untuk dikuasai jika nak buat duit secara konsisten melalui jualan produk digital. Thanks tuan Rahman!

Naqiuddin Che Nudin
Naqiuddin Che Nudin Online Entreprenuer

Bagaimana Program Online Mentoring Ini Dijalankan?


 • Selepas anda mendaftar, anda akan dimasukkan ke dalam ruangan membership khas program Mentoring ini. Di dalam ruangan tersebut, anda boleh akses semua tutorial dan video rakaman kelas online yang dijalankan sepanjang program ini.
 • Anda juga akan dimasukkan ke dalam group khas members di Facebook. Anda boleh jadikan group tersebut sebagai ruangan untuk bertanya sebarang persoalan berkenaan modul-modul yang diajarkan. Insyaallah saya dan team akan respons untuk persoalan anda tersebut.
 • Anda boleh mengikuti kelas online yang diadakan. Tarikh dan waktu akan dimaklumkan melalui emel dan group Facebook. Jika anda terlepas untuk sesi kelas online, anda boleh tonton semula video rakaman yang disediakan. Ini bagi memudahkan anda mengulangkaji setiap pembelajaran yang telah dijalankan.
 • Dan untuk membantu anda mengikuti setiap modul di dalam program ini, saya ada sediakan tugasan khas di dalam setiap modul. Jadi anda hanya perlu siapkan tuagasan tersebut mengikut tempoh waktu yang ditetapkan.

Jika anda boleh berikan komitmen untuk ikut step-by-step setiap modul dan siapkan setiap tugasan yang diberikan, Insyaallah saya yakin selepas anda menyertai program ini, anda dah pun ada solid bisnes yang anda sudah boleh jalankan.

Bahkan jika anda dah ada bisnes yang sedang dijalankan sekarang, anda boleh jadikan modul-modul ini sebagai short-cut untuk anda kuasai strategi Online Marketing & Sales dalam menarik lebih ramai pelanggan untuk membeli produk anda.

Tuan Rahman adalah orang pertama yang memperkenalkan uncle dunia online marketing. Masa tu uncle memang tak pandai langsung tapi uncle belajar daripadanya.

Copywriting beliau antara yang uncle suka. Lenggok bahasanya yang jelas dan mudah difahami. Beliau mempunyai pengalaman yang luas dalam online marketing.

So uncle ambil personal coaching dengan beliau untuk bisnes uncle.

Selain dari umrah dan travel, uncle ada buat beberapa bisnes lagi. Uncle gunakan khidmat beliau untuk online marketing.

Jujur uncle cakap, bagi yang baru nak bisnes atau baiki bisnes yang slow, uncle suggest kan ambil khidmat dengan beliau. Harga sangat berpatutan. Dua hala dan sangat mudah difahami.

- Hj Nor Hashim
Harmony Excellence

Hj Nor Hashim
Hj Nor Hashim Umrah Travel

Bagaimana Nak Mendaftar Ke Program Online Mentoring Ini?


Program ini kini sedang membuka pendaftaran untuk tahun 2022.

Untuk menyertai program ini, anda hanya perlu laburkan serendah RM750 RM250.

Anda hanya perlu bayar sekali sahaja dan anda boleh apply ilmu yang diajarkan seumur hidup anda kelak.

arrow

PERHATIAN: Anda boleh gunakan kod kupon ini OFFRM50 untuk dapatkan diskaun RM50 jika anda mendaftar hari ini!