BONUS - My First RM100K


Terima kasih kerana anda telah mendapatkan panduan My First RM100K

Sebagai BONUS eksklusif, saya berbesar hati untuk berikan anda akses kepada 2 ebook saya yang berikut secara percuma.

Insyaallah ia pastinya akan membantu anda untuk praktikkan strategi bagaiamana nak capai jualan RM100K anda kelak.

    • Ebook Skrip Power Closing
    • Ebook Panduan Bisnes Makanan Homemade

Untuk dapatkan akses ini secara percuma, anda hanya perlu klik button di bawah dan submit feedback atau testimoni untuk program My First RM100K ini.

Pada bahagian ‘your message’, sila tuliskan review dan testimoni anda untuk program My First RM100K

Anda boleh ceritakan secara ringkas bagaimana program My First RM100K ini telah memberi impak kepada pemahaman anda terhadap strategi bagaimana untuk anda capai jualan RM100,000 anda yang pertama.

Selepas hantar review, anda akan dibawa ke halaman untuk download secara automatik.

Penting: Pastikan anda terus download file pdf tersebut.

 

Contoh Feedback:

Selama ini saya hanya menjual produk fizikal di platform online sahaja, selepas saya baca dan pelajari teknik My First RM100k baru saya tahu yang kita sebenarnya boleh pelbagaikan lagi sales funnel kita dan menjana multiple income daripada business yang saya ada sekarang.

Perkongsian ilmu yang padat dan mudah untuk saya ikuti langkah demi langkah dan membuatkan saya semakin jelas untuk capai RM100k saya yang pertama, terima kasih atas perkongsian ilmu yang menarik, ringkas dan padat..

Hisyam Harun
Hisyam Harun Entreprenuer

Setelah saya baca isi kandungan My First RM100K sememangnya sangat wow pada saya kerana terlalu banyak ilmu baharu yang saya dapat berdasarkan penulisan Tuan Rahman.

Jika dilihat dari sudut perspektif yang lebih luas memang benar teknikal dan taktikal untuk menjalankan perniagaan online ni sangat banyak yang boleh diaplikasikan. Terima Kasih Tuan Rahman atas perkongsian ilmu beliau yang sangat berharga!"

Said Musa
Said Musa Online Entreprenuer

Alhamdulillah, Saya baru selesai menonton video group coaching berkenaan flow yang sangat mudah untuk difahami dan diterangkan secara santai, sebelum ni saya takut betul nak mencuba guna FB ads ni, sebab dah dimomokkan 'akan rugi bakar duit kalau nak guna FB ads', 'perlu modal besar untuk bersaing dengan orang lain' dan bermacam lagi.

Tapi selepas dengar sendiri sharing dari tuan Rahman, Alhamdulillah saya teruja bertapa simple dan mudahnya untuk mengunakan paid advertising FB ads ni kalau kita mula faham idea dan stratergy yang betul."

Zainul Amin Zholkhornain
Zainul Amin Zholkhornain Perunding Hartanah
Contoh: facebook.com/namaanda