Hadiah Istimewa!

Terima kasih.

Pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih kerana nda telah mengikuti sesi Live saya bersama dengan Persatuan Usahawan Internet Malaysia (PUIM).

Seperti yang dijanjikan, di sini saya kongsikan special gift buat anda semua.

Saya menjemput anda untuk sertai Private Group - Bimbingan Affiliate Online bersama saya di Facebook.

Di dalam group ini saya akan kongsikan kepada anda satu produk affiliate yang anda boleh promosikan di musim PKP dan Pandemik.

Sebelum ini, penyertaan masuk ke dalam group ini adalah berbayar.

Namun sebagai hadiah buat anda yang komited nak mulakan bisnes daripada rumah, saya mengalu-alukan anda untuk sertai group bimbingan ini secara percuma.

Untuk permulaan ini, di dalam group bimbingan ini produk affiliate yang kita akan promosikan program Gathercare.

Anda boleh luangkan sedikit masa untuk menonton video di bawah ini untuk dapatkan gambaran lebih jelas berkenaan program Gathercare.

Join Group Facebook Bimbingan Affiliate >>

Secara ringkasnya ini apa yang anda bakal belajar melalui private group bersama saya:

  • Pertamanya, tak banyak produk affiliate tempatan yang sesuai dipromosikan ketika PKP ini. Sebabnya ramai orang berkira-kira untuk keluarkan duit dalam tempoh ini.
  • Namun begitu, di musim pandemik ini ramai yang perlukan medical card bagi tujuan perlindungan perubatan. Bagi saya, medical card adalah satu keperluan bagi semua. Cuma tak ramai yang mampu memilikinya kerana medical card yang ditawarkan oleh kebanyakan syarikat takaful & insurans yang agak premium.
  • Justeru, Gathercare menawarkan alternatif yang lebih murah & jimat kepada mereka yang tak mampu bayar pelan perlindungan perubatan syarikat takaful / insurans.
  • Gathercare ini bukanlah takaful atau insurans. Ia menggunakan konsep perkongsian bil rawatan hospital di kalangan ahli, yang mana setiap ahli hanya perlu menyumbang tidak lebih dari RM50 setiap bulan untuk mendapatkan perlindungan perubatan & rawatan hospital bernilai RM1 juta setahun.
  • Program Gathercare ini juga telah mendapat pengiktirafan patuh syariah.
  • Ketika ini Gathercare telah membuka peluang kepada orang ramai untuk mempromosikannya melalui affiliate marketing. Jadi ini adalah peluang terbaik buat anda yang ingin menjana pendapatan tambahan dengan membantu lebih ramai orang mendapatkan perlindungan perubatan bil hospital dengan harga yang lebih jimat melalui program Gathercare.
Join Group Facebook Bimbingan Affiliate >>

Tawaran hadiah istimewa ini hanya dibuka selama 24 jam sahaja. Maaf! Tawaran sudah pun ditutup.

Selepas count down di atas tamat, bermakna tawaran ini sudah pun ditutup.

Jika anda masih berminat untuk sertai group bimbingan ini, klik butang di atas untuk mendaftar.

Jumpa anda di dalam group bimbingan!

Best regards,