"Miliki Video Affiliate Coaching Dengan Harga Istimewa!"


Hai, saya Rahman Basri.

Ini adalah video rakaman sebahagian modul di dalam sesi Private Coaching Affiliate.

Di dalam video-video ini saya explain benda paling penting bagaimana untuk hasilkan jualan melalui bisnes affiliate untuk long term secara pasif.

Saya explain juga kenapa prospek yang lihat iklan anda tidak membeli produk yang anda jualkan, dan bagaimana cara yang anda boleh lakukan supaya mereka berminat untuk beli.

Cuma dalam video ini saya tak cerita benda-benda teknikal, saya hanya terangkan strategi supaya anda boleh faham bagaimana workflow bisnes affiliate yang lebih berkesan.

Insyaallah strategi ini anda juga boleh gunakan pada tahun 2020!

VIDEO 1

Untuk memudahkan pemahaman anda sebelum memulakan bisnes affiliate, di dalam video ini saya kongsikan gambaran bagaimana untuk anda menjalankan bisnes ini dengan cara yang betul dan ketahui perkara yang seringkali dilakukan oleh ramai orang dalam bisnes affiliate ini yang perlu anda elakkan.

VIDEO 2

Di dalam video ini saya kongsikan strategi bagaimana anda boleh tingkatkan profit dengan kos iklan yang sama, iaitu dengan mengubahsuai workflow pemasaran anda. Dengan strategi ini, setiap duit yang anda laburkan untuk iklan berbayar akan jadi lebih berbaloi-baloi dan dapat meningkatkan kadar 40-70% orang yang berminat dengan tawaran anda.

VIDEO 3

Di dalam video ini saya terangkan bagaimana cara untuk anda membina tawaran 'lead magnet' yang boleh menarik prospek sebelum mereka melihat tawaran produk affiliate yang anda lakukan. Dengan memahami strategi ini, kelak anda akan jadi lebih mudah membina kumpulan prospek yang targeted dengan produk affiliate yang anda ingin promosikan.

VIDEO 4

Ramai newbie tidak berapa jelas bagaimana untuk menarik lebih ramai orang melihat tawaran anda. Di sini saya tunjukkan cara mudah bagaimana untuk menyusun strategi di Facebook ads dengan kemampuan budget anda. Semoga ia membantu anda melihat gambaran dengan lebih jelas bagaimana untuk merangka pemasaran berbayar anda di Facebook.

Feedback Student Coaching

Selama ni saya hanya belajar tentang emel marketing, affiliate ni dari pakcik Google dan Youtube je. Rasa macam dah tau banyak benda.

Tapi rasa macam ada yang tak complete. Kalau nak tanya apa-apa pun susah. Jadi bila saya dapat tau je Tuan Rahman Basri ada buat Personal Coaching, saya tak teragak-agak untuk join. Sebab saya dah lama follow beliau dari 2009 lagi tak silap.

Betul tekaan saya. Memang ada yang tak complete dengan apa yang selama ni saya belajar. Fundamental sama, cuma strategi yang beliau tunjukkan lebih clear! Saya nampak terus step by step apa yang boleh saya terus implement untuk bisnes saya.

Ilmu ini yang saya cari selama ni. Macam mana nak buat passive income melalui database dan emel marketing. Sebelum ni saya ingat benda ni terlalu complicated. Sebenarnya tak complicated mana bila Tuan Rahman 'memecahkan' secret untuk buat sale 4-5 angka sebulan secara tenang dari rumah atau mana-mana sahaja.

Highly recomended jika anda serius nak tau 'proven techniques' utk jana income dengan tenang menggunakan produk digital. TQ Tuan RB!

Syafiq Taib
Syafiq Taib Entreprenuer

Alhamdulillah, terima kasih tuan Rahman Basri kerana berkongsi ilmu power tentang bisnes produk digital.

Selama 2 bulan praktikkan ilmu yang diajar, sales saya dah cecah RM129k!

Asyraf Azmin
Asyraf Azmin Entreprenuer

Berapa Harga Video Ini?

Memandangkan bulan ni slot private coaching saya dah pun sold out, jadi saya bercadang untuk berikan anda akses ke video-video ini secara online.

Anda boleh tonton video ini berulangkali supaya anda faham dengan jelas tentang fundamental marketing sebelum anda mulakan kempen promosi anda.

Dan, untuk tempoh terhad, saya bukak harga special, hanya serendah RM10 sahaja!

Tapi offer ni tak lama. Harga akan dinaikkan pada bila-bila masa dari sekarang!


Upgrade (optional)

Khas buat anda yang ingin shortcut untuk mulakan  bisnes affiliate, saya sarankan agar anda langgan juga Sistem Jualan Pro edisi 4.0.

Sistem ini secara ringkasnya adalah sistem yang boleh bantu anda jana pendapatan pasif melalui affiliate marketing.

Di mana, anda hanya perlu lakukan promosi terhadap webkhas untuk mengumpul email prospek sahaja.

Kemudian, sistem ini yang akan lakukan follow up dan close sale terhadap prospek tersebut melalui siri emel.

Apabila prospek membeli mana-mana produk yang dipromosikan melalui emel, maka anda akan terima komisyen.

Bagaimana Nak Buat Duit Dengan Sistem Jualan Pro Ini?

  1. Sistem telah sediakan satu webpage khas untuk mengumpul senarai email prospek.
  2. Tugas anda hanya fokus untuk tarik trafik ke webpage tersebut, dan selebihnya anda serahkan kepada SJP untuk melakukan follow up dan close sales kepada prospek yang anda telah bawa.
  3. Anda berpeluang untuk jana komisyen dari pelbagai produk yang dipromosikan melalui sistem.
  4. Ini kerana setiap kali prospek anda subscribe emel mereka melalui webpage tersebut, SJP akan terus capture 'ID khas' anda untuk dimasukkan secara automatik di dalam siri email follow up.
  5. Sistem akan menghantar email follow up secara berkala, dan apabila prospek baca emel tersebut dan membeli produk yang ditawarkan, maka anda dapat komisyen.
  6. Ini kerana pautan yang ada di dalam setiap email follow up akan mengandungi 'ID khas' anda.

Oleh itu secara teknikalnya..

Setiap emel follow up yang dihantar dari SJP akan berpotensi menghasilkan duit untuk anda!

Tugas anda juga menjadi lebih mudah kerana anda hanya perlu mempromosi Link webpage khas anda.

Dan apabila ada prospek yang subscribe emel mereka di web tersebut, mereka akan di follow up secara automatik dengan email yang siap sedia di dalam SJP.

Jika mereka memesan mana-mana produk affiliate yang dipromosikan, anda akan menerima komisyen secara pasif.

Untuk langgan sistem ini, anda hanya perlu tambah serendah RM50 sahaja!

Jadi total pelaburan anda hari ini cuma RM60 untuk anda miliki Video Online Coaching beserta langganan Sistem Jualan Pro ini.

Kiraan sales saya untuk Sistem Jualan Pro sehingga hari ni cecah dah RM20k untuk 3 bulan sahaja.

Walaupun minggu ni agak busy sedikit, tapi pasif income masih dapat tu.. Best affiliate ni sebab bila kita busy, keje sistem ni tetap jalan.

Sistem ni dah ada 12 produk, so kerja follow up dan close sales yang tak penah jemu dibuat oleh sistem sendiri!

Pn. Salena
Pn. Salena Entreprenuer

Setakat aku join SJP ni, aku cuma mampu tarik 50 leads sahaja. Tak banyak. Tapi Alhamdulillah dengan 50 email list tu, Allah SWT dah berikan aku lebih RM500 komisen.

Aku rekmen rakan-rakan yang belum pernah merasai nikmatnya pasif income camni untuk join SJP. Keluar modal rendah tapi diberikan satu sistem lengkap affilliate email marketing yang jauh lagi mahal. Mungkin cecah 1K kot.

Join SJP ni korang perlu push hard untuk tarik sebanyak mungkin trafik je. Tugas-tugas berat seperti setup autoresponder close sale email follow up semua korang serahkan kepada sistem SJP untuk settlekan.

Redhuan Hezany
Redhuan Hezany Entreprenuer

Saya Berminat! Bagaimana Nak Buat Tempahan?

Sila bank in RM10 atau RM60 (pakej upgrade) ke akaun bank berikut:

Maybank
5620 2162 9073
RB Digital Sdn Bhd

Kemudian, emelkan bukti pembayaran anda ke emel sale@rahmanbasri.com


Contoh emel:

Subjek: Tempahan video affiliate coaching (RM60)

Isi kandungan:

Berikut ini saya sertakan bukti pembayaran video affiliate coaching yang berharga RM60 beserta maklumat saya:

Nama: 
Emel:
No. Hp:
Bukti pembayaran:

 


Akses ke ruangan video akan diberikan selewat-lewatnya 24-72 jam selepas tempahan anda diterima. Harap maklum 🙂